Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mennyire megy könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire megy könnyen nektek az ismerkedés?

Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen megy, mert alapvetően ismerkedni nem nehéz.

Kialakítani bármit az ismeretségből és fentartani a kapcsolatot már nehezebb, illetve inkább úgy mondanám, hogy nekem nem megy.

2022. dec. 31. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Per pill kb semennyire nem megy..
2022. dec. 31. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha szóba állnak velem onnantól már könnyű. Online legalábbis
2022. dec. 31. 20:18
 4/8 Lazy Lover ***** válasza:
40%
ronda lányoknál könnyen akik tetszenek azok elhajtanak
2022. dec. 31. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen megy. A gond inkább az, hogy sok olyan van, akivel már eleve látom, hogy nem illünk össze.

Emiatt ritkán kezdeményezek, nem látom értelmét a fölösleges köröknek, amiből volt egy pár. A fölösleges kör sem neki, sem nekem nem jó.

Az ember megtanulja szűrni a dolgokat, és meglátni azt a másikban, ami fontos, amiben szinpatikus, és amikben egyezünk. Ilyenkor kezdeményeztem is.

2022. dec. 31. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ismerkedés az könnyen megy, a nők teljesen ártalmatlannak látnak, úgy hogy egy-két magától teljesen elszállt nőtöl eltekintve, viszonylag könnyen szóbaelegyedek velük. De ennél tovább nem jutottam még. Tehát se randi, se kapcsolat, se alkalmi szex, egy éjszakás, vagy ilyesmi. Csak dumálni tudok a nőkkel, mást nem.
2022. dec. 31. 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Nehezen, mondjuk én már férfi vagyok. A korombeli nők többsége házas. Beszélgetni elég könnyen lehet, de semmi több. Ritkán tudok eljárni a sok meló miatt. Ha mégis sikerül egy-egy buli, alig vannak nők, azok is nagyon fiatalok, vagy párral vannak. Tegnap is itthon punnyadtam, mert mikor kapjam el ezt a rohadt náthát, ha nem szilveszter előtt.

Az online társkereső a lakhelyemhez közel nem jött be nekem. 2 visszajelzésem volt, de beszélgetni egyik sem akart. :) Messzebbre meg már nem tervezek, de lehet hogy ott is így járnék.

2023. jan. 1. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Esélytelenül. Kicsit kiöregedtem már ebből a dologból, meg rengeteg dolgom van, meló ezerrel. Illetve amikor fiatalabb voltam, akkor meg állandóan elhajtottak a csajok, nem kellettem senkinek, észre sem vettek, közben eltelt az idő. Ez már így jött össze. Azért nyugtat a tudat, hogy ezzel eléggé egyedül vagyok, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, látom az utcán a szép fiatal párokat, legalább ők boldogok.

38 f incel

2023. jan. 2. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!