Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányként mindenki felé nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként mindenki felé nehezen kaphatónak kell lenni? Baj, ha egy pasinak könnyen kapható vagyok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 31. 09:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem baj csak értékelni nem fog.
2021. márc. 31. 09:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha játszom az elérhetetlent, az nem taszító?
2021. márc. 31. 09:47
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem jégkirálynőnek kell lenni,de próbáld magad tartani.A csókólózással még nem vagy könnyen kapható,de ne add magad könnyen.
2021. márc. 31. 09:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Ahj :( meddig kell ilyen trükköket csinálni?
2021. márc. 31. 09:51
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

nem baj, szerintem egy bizonyos kor utan mar inkabb az a gaz, ha jatszod a nagy elerhetetlen erkolcsos not, mikozben meg te is legszivesebben lefekudnel vele, csak direkt huzud, mert ‘jaj mit gondol majd’.

nem mondom, hogy feltetlenul elso randin agyba kell bujni, de butasag csak amiatt huzni, hogy jokislanynak tunj. tobb pasival is lefekudtem mar az elso par randin, es erdekes modon utana mind benne lett volna komolyabb kapcsolatban is, nem gondoltak ribinek vagy ilyesmi.

persze nem mindegy, hogy 18 eves vagy, vagy 30.

2021. márc. 31. 09:52
 6/12 Noren1989 ***** válasza:
30%
#4, amíg el nem vesz 😅
2021. márc. 31. 09:53
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

Ha könnyen kapható vagy nem biztos hogy fog értékelni vagy tisztelni. Egy újabb strigula leszel valakinek.

Neked kell mérlegelni milyen kapcsolatot akarsz, egyéjszakást vagy komoly kapcsolatot.

2021. márc. 31. 09:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mint a viccben: tyúk szalad a kakas elől, közben gondolkozik: ha most megállok, könnyűvérűnek fog gondolni, ha tovább futok, prűdnek... inkább véletlenül megbotlok
2021. márc. 31. 09:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális kapcsolatot akarsz, akkor ne játszmázz és add önmagad minden helyzetben. Ne egy maszkba szeressen bele valaki, hanem beléd. A játszmázásnak sosincs jó vége, mindig kibukik az igazság idővel. Én nem szégyellem, hogy könnyen kapható voltam számára, mert én is akartam őt pont ahogy ő is engem, 10 éve megvagyunk, köszönjük szépen.
2021. márc. 31. 09:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nehéz belőni. Arra sincs semmi biztosíték, hogy ha csak hónapok után fekszel le valakivel, akkor ő is nem lép le, miután megkapott téged. Próbáld megismerni a másikat, megfigyelni, hogy mennyire tisztességes, hogyan viselkedik idegenekkel (mert abból is sok mindent le lehet szűrni azzal kapcsolatban, hogy veled hogyan fog bánni), illetve hogy a szavai és a cselekedetei mennyire állnak összhangban egymással. Mondom ezt férfiként.
2021. márc. 31. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!