Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fel szeretnék hívni magamhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel szeretnék hívni magamhoz egy srácot, aki nagyon tetszik nekem. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Hónapok óta úgy érzem, hogy van köztünk valami és legutóbb elég részletesen kikérdezett a szexuális életemről, aztán gondoltam felhívom magamhoz a lakásomba, főznék vacsorát meg csinálnék tortát, mert pont egy napon van a szülinapunk. És gondoltam, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy elhívjam a szülinapunkon. Ti pasik ugornátok egy ilyen meghívásra? :)

2022. dec. 25. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha tetszene a lány és jó ideje tart köztünk a beszélgető viszony akkor persze, hogy örülnék neki.
2022. dec. 25. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem jó ötlet,de nem a szülinapon, hanem előtte vagy utána inkább. Lehet barátokkal/családdal tölti a napot, máskor meg fixen alkalmas lehet.
2022. dec. 25. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Nem bazd+ kihagynám. 🥱
2022. dec. 25. 18:24
 4/9 A kérdező kommentje:
2-es válaszolónak: Keddi napon lesz a szülinapunk és dolgozunk mindketten. Egyébként munkatársak vagyunk :D
2022. dec. 25. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha felhivod, számolj azzal, hogy meghívásként tekint rá az ágyba is.
2022. dec. 25. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát nyilván ez is a cél :D
2022. dec. 25. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

De gáz vagy. xD

Ahhoz szülinap kell, komolyan? :D

Bármikor áthívhatod.

2022. dec. 25. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Sima ügy, csináld.
2022. dec. 26. 08:11
 9/9 anonim ***** válasza:
30%
Mollegaval,h ha vmi nem jol sikerult,utana majd jon az utalkozas??
2022. dec. 26. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!