Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jöttél rá, hogy a haverod többet szeretne, mint bartság? Írnátok történeteket?
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 08:44
1/3 anonim válasza:
nekem volt egy nagyon jo fiu baratom, tobb evig. viszont mikor szakitottam az exemmel, akkor egybol elkezdte, hogy akkor megprobalhatnank, szerelmet vallott. nekem ez igy sok volt, mert nem volt eleg, hogy szakitottam, meg o is ramzuditotta a valodi erzelmeit. utana megmagyaraztam neki, hogy nalam ezek utan nemfog mukodni a baratsag, meg hat o ra nezve is, csak szenvedne, es szepen lassan veget ert a baratsagunk. mar nem tudott ugy mukodni.
2/3 anonim válasza:
Abból, hogy elmondta. Viszont mivel férjnél vagyok, nem volt semmi esélye. Mondtam neki, hogy ha ez neki kellemetlen, akkor ne találkozzunk. Azt mondta, hogy nincs semmi baj, mert szeret velem lenni. Annak ellenére bepróbálkozott, hogy a férjemmel is nagyon jóban voltak és meg is beszéltük előtte a dolgokat, úgyhogy megszakítottam vele a barátságot.
3/3 anonim válasza:
Volt egy jó haverom, egyszer sétáltunk meg dumáltunk mint általában, erre egyszer csak megkérdezte: amúgy lenne kedved néha összefeküdni?
Én erre meg: Ööööö, nem, bocsi
És sétáltunk meg dumáltunk tovább. Azért közben rendesen ledöbbentem, mert eddig nekem olyan volt mint egy rokon, és addig ő sem közeledett felém látszólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!