Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent a lanyoknal? Hulyit csak vagy szeretne valamit?
Figyelt kérdés
Voltam egy buliban 4 hete ahol egy lany vegig nezett szinte,aztan en is,kicsit mosolyogtunk egymasra.Aztan elkezdtunk egymashoz kozeledni es a fenek hozza ert az o fenekehez...gondoltam atkarolom..erre arrebb lokott egy kicsi,de utana ugyanugy nezett.A hetvegen is voltam egy buliba es ott volt ismet. Most is nezett,viszont direkt nem neztem ra.Aztan elment mosdoba a baratnojevel es en meg direkt odaultem a mosdo melletti padhoz,jottek ki ott ultem az ismerosuk mellett akit en is ismerek,vele beszelgettem,aztan odajottek es azt mondta nekem,veled tancoltam a multkor...aztan elmentek tancolni. Fogtam magam es par percre ra utana mentem es ott tancoltam mellette,de a multkori utan nem mertem kozeledni hozza.Viszont egyre tobbet ittam es beutott a pia,elkezdtem hulyeskedni,kiabalni a zenere,gyerekesen viselkedtem. Odaszolt hozzam,hogy ezzel csak leegetem magam,ekkor mar a haverjaimmal tancoltam..tegnap rairtam...kicsit beszelgettunk,de elment aludni es mondta,hogy penteken talizunk a szorakozohelyen,meet eloszor megkerdezte hogy megyek e most,majd en.Szerintetek csak szorakozik es nem szeretne semmit? Vagy van valami kis eselyem? Azt tudom,hogy ot nagyon nehez megszerezni,ismeroseim mondtak.Vajon lehet ebbol valami,vagy ne remenykedjek?2018. jún. 6. 23:13
1/7 anonim válasza:
Én nem aláznám magam mégtöbb vergődéssel nála. Innen nézve az orrodnál fogva vezet és ezt ő is tudja.
2/7 anonim válasza:
Siman tancolhatt volna vele,ha ugy tancolsz,h nem ersz hozza. Nem szereti a tul kozvetlen stilusod. Kicsit lassabban kozeledj fizikailag. Bejossz neki. De ezt nem kepeselmondani neked.
Tanc utan hivd leulni beszelgetni. Ott beszelj meg egy talit masik napra kettesben ne szorakozohelyre.
N/35
4/7 anonim válasza:
Csak hülyít, és esélyes, hogy tényleg meg akarja hívatni magát erre-arra.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy lehuzni akar. Mivel tobbszor kerdeztem tole,ker-e inni valamit. Es azt mondta nem ker.Azt is kerdeztem,hogy az enyembol ker-e,de abbol se. Fogalmam sincs mit szeretne..
2018. jún. 7. 08:55
6/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,mert most tudtam meg,hogy baratja van.
2018. jún. 7. 15:25
7/7 anonim válasza:
Akkor meg teljesen biztos, hogy csak kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!