Erika Fehér kérdése:
Tudom hogy furán fog hangzani de tényleg léteznek vámpírok? Én nem nagyon hiszek benne csak most h olvastam a vámpíros történeteket ezen az oldalon kíváncsi lettem. És ha egy ember az szeretne lenni akkor hogy válhat azá?
Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 14:01
1/9 Shai-Hulud válasza:
Tudom hogy furán fog hangzani de miért nem használod a keresőt?
Ez az oldal már tele van vámpíros kérdésekkel, legalább 25-ször megkérdezték már előtted ugyanezt.
2/9 anonim válasza:
Nincsenek, maximum energiavámpírok.
3/9 anonim válasza:
Ez semmi több, mint hirtelen fellángolás. Plusz azért szeretnél az lenni, mert nem tudom milyen.
4/9 anonim válasza:
Energia vàmpírok vannak de vèrszívò vàmpírok nincsenek. Vannak olyan emberk akik isznak emberi vèrt, de nem tàplàlkoznak vele, csak ùgy fellàngolàsbòl egy kèt korttyal isznak. Vannak porfíriàsok, akik nem bírnak a napra menni mert hiànyzik a porfirin a vèrükbôl, ez ùgynevezett vàmpírbetegsèg. Ès vannak akik a fogaik ùgy nèzneki ki, mint a vàmpírokna, pl nekem...idôvel ezek a helyükre mennek ès normàlis fogak lesznek.
5/9 anonim válasza:
Vannak! Egyedüli táplálékuk a vér.
Vámpírdenevér a tisztességes nevük.
6/9 anonim válasza:
De nem emberi vér! Patás növényevők vérét kis mennyiségben nyalogatják fel.
8/9 anonim válasza:
úgy válhat "azá", hogy megtanul helyesen írni...
de mellesleg vámpírok NEM LÉTEZNEK!!!!
9/9 anonim válasza:
Igazad van!
Védelmem érdekében írok olyan vámpírokat, amik emberi vérrel IS táplálkoznak:
- kullancs;
- szúnyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!