Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kihasznált ez a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznált ez a férfi?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy férfival, 3 hete, randizgattunk. Teljesen elkápráztatott, mindent megtett értem, a tenyerén hordozott, autó ajtót kinyitotta nekem, romantikus vacsit készített nekem, ajándékokat kaptam tőle stb. Aztán! Lefekudtunk. Nagyon heves volt az egész. Utána kérte, hogy aludjak ott, mert már késő van. Hajnalban még egyszer szeretkeztunk. Nagyon jó volt mindkettőnknek. Aztán reggel még egyszer szex, utána még bújt hozzám...Na de aztán átváltott kicsit, mintha hirtelen már nem érdekeltem volna annyira. De aztán este írt, cseteltünk, bár nem úgy, mint azelőtt. Mintha már nem érdekelném úgy. Mondtam neki, hogy jó lenne beszélni erről, de azt mondta, minden rendben, semmi baja, és majd alakul ami alakul, nem akarja túlagyalni. Azóta is beszélünk cseten, de már egyáltalán nem olyan érdeklődő mint azelőtt. Szerintetek felejtsem el, hogy ebből lesz valami? Csak kihasznált? Vagy tényleg úgy gondolta hogy szeretne engem, csak valahogy megváltozott benne valami? Az az érdekes, hogy a szexszel tuti nem volt baja, az jól sikerült... Szóval nem értem, mi történt. Még sosem csináltak velem ilyet.
2022. dec. 24. 13:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Úr isten, 8-as, te neked nagyon-nagyon nincs fogalmad az emberi pszichéről... Szerinted 10-ből hány pasi értékelné, ha a nő elkezdené elhalmozni ajándékokkal meg udvarlással? Elárulom: mind a tíz futna mint a nyúl az ellenkező irányba, mert azonnal kétségbeesett matricának tartaná a nőt.
2022. dec. 24. 14:48
 12/24 anonim ***** válasza:
13%

11. Maximum azért, mert a bennünk lévő nemi szerepek miatt nincsenek hozzászokva ehhez az emberek és mindenki kinézné (illetve ki is nézik a valóságban jelenleg is), aki eltér ezektől. Bár inkább a férfiak szoktak eltérni.

10-ből biztos sok pasi értékelné egy nő ilyen kezdeményezését, főleg olyan férfiak, akik semmilyen női figyelemhez, vonzalomhoz nincsenek hozzászokva. De tudom te úgy értetted a "10-ből X férfit", hogy mind a 10 férfi jóképű, sikeres, nem pedig hogy veszünk 10 random férfit a populációból.

2022. dec. 24. 14:52
 13/24 Noren1989 ***** válasza:
13%

Megkapta, amit akart, következő.

Beadtad a derekad, egész könnyen.

Esetleg holnap egy randi?

2022. dec. 24. 14:57
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Már nem érdekled.
2022. dec. 24. 15:04
 15/24 anonim ***** válasza:
63%

Hajtotta a tesztoszteron.

Ha 1 hétig nem lát nőt megibtkezdi majd.

2022. dec. 24. 15:09
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Ne vedd magadra, majd ha újból elönti az agyát a sok hormon(feltelik a "tár") akkor megkeres és eljátssza a törődő férfit!
2022. dec. 24. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:
27%
Ez hányadik randin volt kérdező? Amúgy lehet hogy reggel nappali fényben, smink nélkül, látott rajtad valami hibát pl egy mitesszert, és most anyukája szoknyája alatt sír, hogy mibe keveredett.
2022. dec. 24. 16:26
 18/24 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom hány éves vagy.

Jobb, ha most megtanuld: a férfi ÖSZTÖNLÉNY. A szó legszorosabb értelmében.

Hajtotta a tesztoszteron. Most rendben van. Majd ha újra hiánya lesz, újra keresni fog. Udvarolni akkor már nem fog. Ez is a természetük/ösztönük része. Javaslom nézz után önismereti könyvek írnak erről, a férfi miért udvarol- mi játszódik le benne, ha az abbamarad stb.

Úgy képzeld el, mintha te éhes lennél. 3 napja nem ettél. Mennyire vagy éhes? Nagyon. Ez létszükséglet. Nem akarsz, de mégis elmész dolgozni, keményen dolgozol hogy legyen egy kis pénzed, hogy vehess ételt.

Megvan. Másnap ismét elmész dolgozni, de már jóval lazábban fogod venni a munkát, hiszen jól laktál, és már munkád is van. A jövőben pedig egyre lazábban.. és egyre több pénzt fogsz elvárni az egyre kevésbé szorgos munkádért.

Így gondolkodnak a férfiak e téren.

2022. dec. 24. 16:37
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
18: Van még több közhelynek álcázott hazugságod? Milyen önismereti könyveket javasolsz? Hadd tanuljunk itt az ünnepeket alatt ezekről a rohadék férfiakról.
2022. dec. 24. 16:47
 20/24 anonim ***** válasza:
43%
Te is ilyen vagy?
2022. dec. 24. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!