Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kihasznált ez a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznált ez a férfi?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy férfival, 3 hete, randizgattunk. Teljesen elkápráztatott, mindent megtett értem, a tenyerén hordozott, autó ajtót kinyitotta nekem, romantikus vacsit készített nekem, ajándékokat kaptam tőle stb. Aztán! Lefekudtunk. Nagyon heves volt az egész. Utána kérte, hogy aludjak ott, mert már késő van. Hajnalban még egyszer szeretkeztunk. Nagyon jó volt mindkettőnknek. Aztán reggel még egyszer szex, utána még bújt hozzám...Na de aztán átváltott kicsit, mintha hirtelen már nem érdekeltem volna annyira. De aztán este írt, cseteltünk, bár nem úgy, mint azelőtt. Mintha már nem érdekelném úgy. Mondtam neki, hogy jó lenne beszélni erről, de azt mondta, minden rendben, semmi baja, és majd alakul ami alakul, nem akarja túlagyalni. Azóta is beszélünk cseten, de már egyáltalán nem olyan érdeklődő mint azelőtt. Szerintetek felejtsem el, hogy ebből lesz valami? Csak kihasznált? Vagy tényleg úgy gondolta hogy szeretne engem, csak valahogy megváltozott benne valami? Az az érdekes, hogy a szexszel tuti nem volt baja, az jól sikerült... Szóval nem értem, mi történt. Még sosem csináltak velem ilyet.
2022. dec. 24. 13:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
47%

A tenyerén hordozott, aztán lefeküdtetek, ami neked is jó volt.

Ebből neked az jött le, hogy kihasznált?

2022. dec. 24. 13:39
 2/24 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit told el, hanyagolod te is, és kiderül. Vagy elkezd kaparni, vagy örül, hogy leszállsz róla.

Nem használt ki, de lehet, hogy ennél többet nem akart tőled.

2022. dec. 24. 13:44
 3/24 anonim ***** válasza:
18%
Ne jatszmazz. Bár azt alapból nem értem, hogy miért a szex után jutnak eszedbe ezek a kérdések. Le sem fekudnek olyannal, akinek nem lennék többnyire biztos a szandekaiban.
2022. dec. 24. 13:47
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem ezzel van a baj hanem hogy a pasik tobbsege lusta es belefarad az udvarlasba. Neki nem volt termeszetes a tenyeren hordozas, sok minden biztos azert volt hogy megszerezzen egy not mert mar ki volt ehezve, de most hogy jollakott, nem farasztja magat olyasmivel ami kivul esik a komfort zonajabol, azaz hogy allandoan erdeklodjon, fozzon, meglepiket kutasson fel, penzt koltson...ez nem jott neki szivbol, osztonosen es lehet hogy akar teged, csak nem azt hogy szinjatszon. 3 hetig birta eljatszani az odaadot es ennyi.
2022. dec. 24. 13:51
 5/24 anonim ***** válasza:
26%

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának."

Woody Allen

2022. dec. 24. 14:07
 6/24 anonim ***** válasza:
65%
Ez a kihasználástól nagyon messze van. Nem kihasznált, hanem meghódított. Ezzel ezt a részét ő le is tudta, mit hódítson rajtad tovább, ha te már amúgyis meg vagy hódolva. Ne nyomulj, ne érdeklődj, hogy de akkor most ő tulajdonképpen hogyan is érez, mert ez a pasikat annyira tudja nyomasztani, hogy még a legszerelmesebb is menekülőre fogja. Engedd neki, hogy újra és újra meghódítson, ha szeretnéd, hogy ne érjen itt véget az udvarlása. Ez marhára nem játszmázás, hanem a másik tempójának a tiszteletben tartása.
2022. dec. 24. 14:08
 7/24 anonim ***** válasza:
4%
Mindig rossz amikor a pasi nyomul es elhasznalja az egesz puskaport. Amugy lehet nem ersz neki annyit hogy vegigkuzdjon megint 3 hetet, de ha valtoztatsz es elkezdesz te is venni neki ajandekokat es tenyereden hordozni, vagy viszonozza vagy belekenyelmesedik. Probald ki es ha nem valtozik vissza, akkor dobjad.
2022. dec. 24. 14:12
 8/24 anonim ***** válasza:
60%

7. "ha valtoztatsz es elkezdesz te is venni neki ajandekokat es tenyereden hordozni"

Szerinted a nők szoktak ilyet csinálni? :D 10-ből 9-szer nem, maximum valamilyen saját magukhoz képest is szuperpasiért. Az ő fejükben is megvannak a kis nemi szerepek, hogy a férfinak miket kell csinálnia őértük és ezek aztán nem kerülnek ugyanúgy viszonzásra, hiszen a nemi szerepek nem így működnek, nem az egyformaságról, egyenlőségről híresek. Egy nő szinte soha nem halmoz el egy férfit ajándékokkal, udvariaskodik neki ugyanúgy, mint fordítva az udvarláskor.

2022. dec. 24. 14:21
 9/24 anonim ***** válasza:
90%
Megkapta amit akart most már nem olyan fontos, hogy udvaroljon.
2022. dec. 24. 14:44
 10/24 anonim ***** válasza:
25%

Egyedül él?

Lehet másik nap mást visz haza.

2022. dec. 24. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!