Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi szexpartnert tudnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szexpartnert tudnál még elnézni a párodnak?

Figyelt kérdés
Tehát az a kérdés hogy mennyi lenne az a szám ami felett már nem járnál az adott illetővel. Ebbe a komoly kapcsolatos illetve a sima egyéjszakás szexpartnerek is beleszámítanak. Fontos továbbá hogy nem megcsalna velük téged hanem előtted ennyi lett volna.

2022. dec. 22. 11:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
73%
Mivel nem tárgynak tekintem az embereket, ezért akárhányat.
2022. dec. 22. 14:19
 32/39 anonim ***** válasza:
76%

Ez nem az elnézésről szól. Pl nem jönnék össze olyan emberrel, akinek a hegymászás a hobbija. Nem illenénk össze.

Felőlem mindenki annyit szexel, amennyit akar, teljesen hidegen hagy, ha naponta orgiákba jár, de én nem akarok vele párkapcsolatot. Ez nem jelenti azt, hogy lenézem.

2022. dec. 22. 16:20
 33/39 anonim ***** válasza:
72%
Az eloeletedhez nincs koze senkinek.
2022. dec. 22. 17:01
 34/39 anonim ***** válasza:
30%
Az előéleted te magad vagy. Az előéleted a személyiséged.
2022. dec. 23. 10:43
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

Véletlenül pirosat nyomtam, zöldet akartam, teljesen egyetértek. Bocsi.

2022. dec. 23. 10:55
 36/39 anonim ***** válasza:
32%

34

Az előéletem én vagyok. Az ítélkezésed pedig te. :))

2022. dec. 23. 11:49
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

Az miért ítélkezés, hogy nem akarok bárkivel párkapcsolatot? :D

2022. dec. 23. 12:00
 38/39 anonim ***** válasza:
75%

37

Azt mondtad, hogy "Az előéleted te magad vagy. Az előéleted a személyiséged." Tehát te úgy gondolod, hogy a szexpartnerek száma ilyen vagy olyan módon minősíti az embert. Természetesen gondolhatod ezt. Én meg azt gondolom, hogy ez a vélemény téged minősít. Engedtessék meg, hogy én meg ezt gondoljam. :D

2022. dec. 23. 12:06
 39/39 anonim ***** válasza:

Nem írtam ilyet. Nem én voltam a 34-es, csak teljesen egyetértettem vele.

És igen, "minősíti" az embert az hogy kikkel fekszik le. Nekem pl a szex csakis a párkapcsolat része és nem lennék kapcsolatban olyannal aki nem így gondolja. Ettől még senkit nem ítélek el, a haverjaim nagy részének volt már egyéjszakása és semmi bajom velük emberileg, viszont kapcsolat terén nem illünk össze. Ez miért ennyire fura?

2022. dec. 23. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!