Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi szexpartnert tudnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szexpartnert tudnál még elnézni a párodnak?

Figyelt kérdés
Tehát az a kérdés hogy mennyi lenne az a szám ami felett már nem járnál az adott illetővel. Ebbe a komoly kapcsolatos illetve a sima egyéjszakás szexpartnerek is beleszámítanak. Fontos továbbá hogy nem megcsalna velük téged hanem előtted ennyi lett volna.

2022. dec. 22. 11:47
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
40%
Fúj, 50 fölött? Kösz, nem.
2022. dec. 22. 12:58
 12/39 anonim ***** válasza:
75%
9-es vagyok. Én nő vagyok és messze nem volt 50 partnerem, de 40+-os koromig volt pár férfi az életemben. Soha senkit nem csaltam meg. Egyszerűen csak volt sok év, míg szingli voltam és voltak sikertelen párkapcsolati próbálkozásaim. Ennyi. Aki szerint ez elítélendő, jobban mint akinek 2 hapsija volt és mindkettőt csalta, hát hajrá. Nekem nem fáj. Amúgy az 1. hozzászólást is én írtam - nem kérdeztem a férjemet hány nővel volt és ő sem engem, hány férfival. A mi közös életünk ott kezdődött, amikor megismerkedtünk. A másik múltjához semmi közünk.
2022. dec. 22. 13:00
 13/39 anonim ***** válasza:
8%
a sok elhasznált nő nyomkodja itt az 50+ opciót :D
2022. dec. 22. 13:00
 14/39 anonim ***** válasza:
76%
Senki nem lesz elhasznált a szextől, az élet része
2022. dec. 22. 13:01
 15/39 anonim ***** válasza:
67%
#14 csak azok a pasik durrogtatják az elhasznált szót, akik örülnének, ha 30 évesen végre elveszhetnék a szüzességüket.
2022. dec. 22. 13:05
 16/39 anonim ***** válasza:
77%

Ne haragudjatok, de nem értem miért gond, hogy nekem nem fér bele 50-en fölött.

Persze, az is gáz, hogy felrekurt valaki, DE csak úgy kötődés nélkül 50 emberen túl lenni nekem nagyon sok.

2022. dec. 22. 13:05
 17/39 anonim ***** válasza:
41%
#16 nem gond, ha neked nem fér bele. Nem akar mindenki veled járni, nem dől össze a világ, nyugi.
2022. dec. 22. 13:09
 18/39 anonim ***** válasza:
35%

De akkor egyesek miért írják, hogy kb baj ha valaki így gondolja? Hadd döntse el mindenki hogy neki mi fér bele és mi nem.

2022. dec. 22. 13:12
 19/39 anonim ***** válasza:
65%
#18 mert sérti az ember önérzetét, ha valakinél nem megy át a rostán😀Pedig senki sem felelhet meg mindenkinek és ezzel nincs is semmi gond.
2022. dec. 22. 13:15
 20/39 anonim ***** válasza:
69%

Ja, megy a lepontozás, pedig véleménye van mindenkinek...

Ha nem tudom hányszor pontoznak le akkor sem tetszik az 50 szexpartner és kész.

Az az ember vagy képtelen erzesekre, kötődésre vagy egyszerűen mindegy kb kivel fexik le.

2022. dec. 22. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!