Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi szexpartnert tudnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szexpartnert tudnál még elnézni a párodnak?

Figyelt kérdés
Tehát az a kérdés hogy mennyi lenne az a szám ami felett már nem járnál az adott illetővel. Ebbe a komoly kapcsolatos illetve a sima egyéjszakás szexpartnerek is beleszámítanak. Fontos továbbá hogy nem megcsalna velük téged hanem előtted ennyi lett volna.

2022. dec. 22. 11:47
A kérdező szavazást indított:
0-5
6-10
11-15
16-30
30-50
50+
42 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
72%

Első randin mindenkinek kell mondani egzakt számot és ez alapján döntötök vagy hogy kell ezt elképzelni??

Szerintem semmi közöm hozzá, hogy a férjemnek hány nője volt előttem. Az előttem volt. És vica versa.

2022. dec. 22. 11:49
 2/39 anonim ***** válasza:
68%

Egyéjszakásból nulla.

Kapcsolatból 0-5.

2022. dec. 22. 12:00
 3/39 anonim ***** válasza:
94%
Nekem teljesen mindegy, én nem ezalapján ítélem meg az embereket, és őszintén nem is érdekel a pontos szám.
2022. dec. 22. 12:00
 4/39 anonim ***** válasza:
79%

Nehogymár ezek alapján válasszunk! Ha mondjuk azt mondom 5-5, de jaj annak 6 volt, akkor nincs esélye? Ok, van egy határ, mondjuk ha volt vagy 20 "komoly" kapcsolata, az már gáz, de az 50 egyéjszakas se tetszene. De egyrészt ezt nem kérdezném, nem kérdeztem sose, főleg az alkalmikat, másrészt közöm sincs hozzá. Mintahogy neki sem az én múltamhoz

N 38

2022. dec. 22. 12:21
 5/39 anonim ***** válasza:
26%

"Nehogymár" te akard eldönteni hogy másnak mi fér bele és mi nem.

2022. dec. 22. 12:35
 6/39 anonim ***** válasza:
92%

Pont nem erdekel. Ha volt 2-3 ev az eleteben, amikor csak es kizarolag szexelni akart, es osszejott neki annyi, amennyi, hat ez van.

Az a lenyeg, hogy tisztaban legyen az ember a vagyaival. Ha komoly kapcsolatot keres epp, akkor azert keresse, mert tudja, hogy mar nem erdekli, hogy minden hetvegen valami bulibol menjen haza valakivel. Nagyon sok ember eleteben ez csak egy idoszak, amibol kino.

2022. dec. 22. 12:41
 7/39 anonim ***** válasza:
24%
Megfordítom: miért akarna valaki, aki 50 nővel kufircolt velem lenni? Unalmas vagyok. Ezt jobb azelőtt tisztázni, mielőtt belém dugja.
2022. dec. 22. 12:48
 8/39 anonim ***** válasza:
84%

Nekem 50 fölött van, mert ahogy 6-os írja, volt egy időszak az életemben a húszas éveim elején, mikor csak szexelgetni akartam.

Azóta eltelt jópár év és egy kalandom se volt, csak komoly kapcsolat. Megcsalni nem csaltam meg soha senkit, hűséges vagyok. Szóval ez alapján nem lehet egy személyt megítélni. Ismerek olyat is, aki csak 2-3 pasival volt, de azokkal úgy jött össze, hogy már az előzőt csalta a következővel…ez talán erkölcsösebb dolog?

2022. dec. 22. 12:51
 9/39 anonim ***** válasza:
87%
8-asnál a pont.
2022. dec. 22. 12:55
 10/39 anonim ***** válasza:
83%
#9 köszi, amúgy ugyanígy egy férfi esetén is én el tudom fogadni, ha sok nővel szexelt (bár soha nem is kérdezem, mennyi volt, mert nem érdekel), de azt nem, ha bárkit is megcsalt.
2022. dec. 22. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!