Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam el neki hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy nem akarok semmi komolyat? 21/L

Figyelt kérdés

Letoltottem a tindert mert valamit megakartam nézni, csak egy fekete képet állítottam be mert kötelező volt. Majd írt egy srác tegnap azóta beszélünk, ő többet akar, már instan beszélünk. De belegondoltam a dolgokba.

Gondolkodtam sokat és én nem akarok komoly kapcsolatot, meg semmi.

Terveim vannak így jövőre, rövid távú, és arra szeretnék teljes mértékben koncentrálni. Maximumot akarom kínozni a tanulásban sportban. Napi edzések stb.

Barátként oké, gondolom neki annyira az nem.

2022. dec. 20. 09:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, nem akarok se tőled se mástól semmi komolyat. Céljaim vannak amit meg szeretnék valósítani és egy kapcsolat most nem fér bele az életembe.

Ennyi.. Tiszta egyenes beszéd, annál jobb nincs!

25/F

2022. dec. 20. 09:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan? Hát szavakkal. “Bocsi, nem akarok most komoly kapcsolatot.” Persze megpróbálhatod morzekóddal vagy jelbeszéddel is, ha neked úgy jobban megy.
2022. dec. 20. 09:23
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Hány éves a srác? Korodbeli?

Ha ugyanezt leírod neki is, mint itt az oldalon biztos meg fogja érteni.

2022. dec. 20. 09:37
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Huhh ilyen kommunikációs képességekkel ne is akarj 😬
2022. dec. 20. 09:48
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Egy napja beszélsz egy sráccal, aki látatlanban komolyat akar tőled? Tiltás le, ne válaszolj többet
2022. dec. 20. 09:49
 6/15 Noren1989 ***** válasza:
57%
"Józsi, nem vagy szimpatikus, de még a pötsöd is kicsi!"
2022. dec. 20. 10:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Minek vetted fel instára?

Egyébként meg így, ahogy ide leírtad:

"Gondolkodtam sokat és én nem akarok komoly kapcsolatot, meg semmi.

Terveim vannak így jövőre, rövid távú, és arra szeretnék teljes mértékben koncentrálni."

Amúgy kíváncsi vagyok egy fekete képernyőnek mit tudott írni, ami után beszélgetés keveredett belőle meg még instára is felvetted??

2022. dec. 20. 10:06
 8/15 Noren1989 ***** válasza:
82%
Am ez egy klasszik Edinàs sztori 😉😅🤣
2022. dec. 20. 10:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az a klasszik Edinás sztori?
2022. dec. 20. 10:16
 10/15 Noren1989 ***** válasza:
100%

Van egy itteni csaj, mindig komolyat akar, aztàn bàszàs a vége 😂 néha felmegy puncsra, ha màr únja magàt.

És a végén csodàlkozik, h kapcarongynak nézik.

2022. dec. 20. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!