Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfi elől jobb ha menekülök?
Figyelt kérdés
Ha a férfi meg akarja határozni, hogy mit rendelhetek az étteremben, és ezt azzal imdokolja, hogy x ezer ft-ot nem fog kiadni arra az ételre amit szeretnék, hanem helyette egyek olcsóbbat. Az illetőnek 2 autója van, magára költ, másokkal szemben iszonyat zsugori. (Tehát a rokonaival is az, a szüleivel is az, mindenkivel az.) Szeret dicsekedni az autójával, és szereti ha dicsérik, de ezt nem viszonozza, inkább lekezelő a többi emberrel, és arrogáns is. Nem akarom diagnosztizálni, de amit eddig megismertem belőle, az nárcisztikus személyiségzavarra utal. Úgy gondolom, hogy jobb ha menekülök előle. Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?
Én mindig olyan párt kerestem, aki a szüleivel jól kijött. Általában hacsak nem menekül a szülőktől és ezért egyáltalán nem hasonlítok a szülőkre, akkor ugyanazokat a konfliktusokat, szituációkat és szerepeket fogjuk felvenni.
Szóval nálam az, hogy (1) ennyire bunkón közli a mit rendeljünk kérdéskört (mert mondjuk most elmehettünk volna karácsonyi vásárban venni egy lángost is, ami fejenként 2500 forintból itallal megvan), meg (2) a családjával szembeni zsugoriság miatt, nálam kiesett. (Amúgy nem nagyon szeretem, ha a férfiak helyettem fizetnek, teljesen feminista vagyok, a férjemnek is csak azóta hagyom, mióta közös kasszán vagyunk).
2022. dec. 18. 17:46
12/21 anonim válasza:
Első vagyok és nem érdekel, hogy fukar vagy se a pasas, azért írtam, mert a kerdezonek nem felel meg, akkor miért raboljak egymás idejét?
2022. dec. 18. 17:47
13/21 anonim válasza:
Felállnék es otthagynám. Amúgy kifizetném a kajám, de ilyen ócska kis sz.rrágóval nem akarnék együtt enni, egy perccel sem maradnék tovább. Siralmas milyen férfinak csúfolt selejtek vannak.
2022. dec. 18. 18:00
14/21 anonim válasza:
Én nem várnám el hogy mindig kifizesse az én részem et is, de ha MEGHÍV, akk ne szánjon határt, ha kevés a pénze mondja el az elején h nem fizeti most ki csak a magáét azt kész..
2022. dec. 18. 18:24
15/21 anonim válasza:
Az ilyennel nagyon nem érdemes foglalkozni, kerüld.
2022. dec. 18. 18:54
16/21 anonim válasza:
"Valahogy én nem igazán viseltem volna el ezt, inkább a saját kezembe vettem volna a dolgokat és a saját pénzemből ettem volna azt, amit akarok"
Értelek, akkor te egy önálló nő vagy.
2022. dec. 18. 18:57
17/21 A kérdező kommentje:
Látom vannak akik nem értik a helyzetet: magára nemhogy nem sajnálja a pénzt, hanem drága dolgokat/autókat vesz saját magának. Ezen kívül, még a szüleitől is visszakér ezer forintot is ha azok annyit kértek tőle valamire. Mindenkivel zsugori, felőle a többi ember (rokonai is) éhen is halhatnak. Ilyen szinten zsugori. Mindenkivel!
2022. dec. 18. 19:08
18/21 anonim válasza:
Hat azert zsugoro mert epphogy kijon a penzebol es ha mar valakire kolt, borul az egyenlete.nagyobb labon elne mint amilye van. De a szep csaj azert kene neki. Nyugidtan hagyd ott, ezt a szintet meg nem eri el hogy ilyen noje lehessen.
2022. dec. 18. 19:14
19/21 A kérdező kommentje:
Nem. Nincsenek anyagi gondjai, sőt! Én ilyen szinten zsugori alakkal még sosem találkoztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!