Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen férfi elől jobb ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfi elől jobb ha menekülök?

Figyelt kérdés
Ha a férfi meg akarja határozni, hogy mit rendelhetek az étteremben, és ezt azzal imdokolja, hogy x ezer ft-ot nem fog kiadni arra az ételre amit szeretnék, hanem helyette egyek olcsóbbat. Az illetőnek 2 autója van, magára költ, másokkal szemben iszonyat zsugori. (Tehát a rokonaival is az, a szüleivel is az, mindenkivel az.) Szeret dicsekedni az autójával, és szereti ha dicsérik, de ezt nem viszonozza, inkább lekezelő a többi emberrel, és arrogáns is. Nem akarom diagnosztizálni, de amit eddig megismertem belőle, az nárcisztikus személyiségzavarra utal. Úgy gondolom, hogy jobb ha menekülök előle. Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?
2022. dec. 18. 16:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Jól látod. Menekülj.
2022. dec. 18. 16:57
 2/21 anonim ***** válasza:
94%

Ha nekem valaki meghatározza mit ehetek mert mi olcsóbb, abban a pillanatban felállok és otthagyom.

Nincs kivétel.

2022. dec. 18. 17:00
 3/21 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
Értem én, h jólhangzik egy menő étterem nevét benyögni, de ha nemtudja/akarja kifizetni, akkor az ultragáz meg ciki, olyan helyre vigyen akkor, amit meg tud fizetni.
2022. dec. 18. 17:09
 4/21 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Egyébként meg az a férfi, aki a kapcsolat elején fukar a pénzével, az később ugyanolyan fukar lesz az idejével és az odaadásával, törődésével is, ez jellemhiba, nem egy pnéz-dolog...
2022. dec. 18. 17:10
 5/21 anonim ***** válasza:
14%
Miért menekülnél? Itt a Gyakorin olvasom folyton, hogy a nőknek nem kell a pasik pénze, meg azt is, hogy nem engedik fizetni a pasikat, mert ők nem eladóak egy tál kaja áráért. Akkor?
2022. dec. 18. 17:18
 6/21 anonim ***** válasza:
13%
Miért nem ajánlod fel, hogy a saját drágább kajádat kifizetés te, vagy azt is megtíltja?
2022. dec. 18. 17:31
 7/21 anonim ***** válasza:
9%

5ös. És azt nézd meg, hogy a férfi költ rájuk, csak NEM ELEGET amit ők akarnak. Nem azt nézik, hogy a csávó meghívja, hanem hogy nem vehet BÁRMIT a csaj.

Én minden pénzemmel fukar voltam a kapcsolatok elején, mert nem ismerem a lányt, minek költenék rá akkor? Egy csomó nő meg vissza is él ezzel, bár ilyen görényekkel nem voltam. Majd ha a nő bizonyította a képességeit, akkor részesülhet az ÉN erőfeszítéseimből.

Ezeknek a csajoknak olyan alap, hogy a csávó fizetget mindent, meg ciki ha nem tudja, de a nemiszervükön kívül megnézném mit adnak bele a kapcsolatba. Érettek, tudják kezelni az érzelmeiket? Tudnak főzni? Vagy ők nem arra valók, egyenlőség van? Tudnak gyerekekkel jól bánni? Gondozzák a testüket - egészséges módon, nem úgy, hogy a csávó pénzét elkérik fodrászra meg mittudjamén mire?

Egy kis görbe tükör nem ártana..

De a kérdezőnek azt mondom, aki bunkó, lekezelő, azzal ne jöjjön össze. Elég sok más lány aki pénz miatt összejött ilyenekkel és eltűri, mert maszkulinnak látja. Próbáljatok nemet mondani a jóképűségre és a személyiségi értékeket szemelőtt tartani mellette.

2022. dec. 18. 17:35
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

"Miért nem ajánlod fel, hogy a saját drágább kajádat kifizetés te, vagy azt is megtíltja?"

Mert a nőknél nem divat hogy maguknak fizetnek. Miért tiltaná meg egy férfi ezt? Szerintem örülne neki, hogy életképes a lány és ellátja magát, mint egy ÖNÁLLÓ NŐ.

2022. dec. 18. 17:36
 9/21 anonim ***** válasza:
33%

8.

Nőként írtam a kommentet. Valahogy én nem igazán viseltem volna el ezt, inkább a saját kezembe vettem volna a dolgokat és a saját pénzemből ettem volna azt, amit akarok

2022. dec. 18. 17:40
 10/21 anonim ***** válasza:
16%

Imádom az ilyen "leírom a másikat" kérdéseket. Szerintem az lenne a fair, ha a csávó is leírná hogy mit miért tesz. Itt a gyk-n csak sz*r feleségekről meg férjekről, meg sz*r nőkről meg férfiakról lehet olvasni.

Egyébként meg ez a kérdés is kb. 70IQ szintre utal.

Hát B+, neked vad idegenek véleményére van szükséged hogy eldöntsd hogy egy számodra zsugori és nárcisztikus pasi jó-e?

Jéééézusom, hova süllyedt a világ...

2022. dec. 18. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!