Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van laza kapcsolatot ahol a férfi megszívta?
Úgy értem nem úgy jött neki össze a nagy laza kapcsolatosan ahogy szerette volna?
Szerintetek mi az okok lehetnek a háttérben h egy férfi laza kapcsolatot akar?
Változatosság hajkuraszasa nem szórakoztam még ki magam fényezés az egomat a numerakal...
Vagy nőgyűlölő, régi kapcsolataiban nem volt elég jó és most le akarja verni a csajokon..
Vagy kényelmes típus, a kapcsolatbol csak a jót akarja lefölözni. Energiát nem akar belefektetni, lusta típus.
Melyik a leggyakrabban?
Az utolsó. Így kényelmes nekik. Nem akarnak elköteleződni.
Mással is akarnak kavarni.
Volt olyan kapcsolatom, ahol pár találkozás után tudtam, hogy nem szeretnék közös jövőt a lánnyal. De időnként találkoztunk, egyszer felmerült a lehetőség, hogy terhes lett, akkor nagyon megijedtem. Nem lett az, többet nem találkoztam vele. Ilyennel lehetne nagyon megszívni.
Egyébként soha nem volt olyan, hogy kifejezetten laza kapcsolatot akartam,de ha nem érzi az ember, hogy ebben több van, akkor vagy megszűnik, vagy laza marad.
Azt hiszem csak a változatosság, kíváncsiság az oka, mindenféle rosszindulat nélkül. Én pl soha nem hitegettem semmivel senkit.
arról valahogy sosem beszélnek, hogy a NŐK vevők arra, hogy jó pasikat ha máshogy nem megy, akkor szex utján megszerezni, csak azt elfelejtik, hogy onnantól a csávóka van nyertes pozicioban
mondjuk ez sokszor nem is probléma a nőknek, hiszen mégiscsak egy jó pasival kavartak nem holmi hétköznapi kis puhatestű csúnyával
szóval kettőn áll a vásár és nem sírni kellene a nőknek, hanem beérni normál egyszerű (=CSÚNYA) férfiakkal akik nem verik át őket, meg nem dugnak félre, mert a kutyának sem kellenek hahahahahahah
"Vagy nőgyűlölő, régi kapcsolataiban nem volt elég jó és most le akarja verni a csajokon.."
elemezzük ki a mondatot:
tehát régen nem volt kigyúrva, nem volt menő, nem volt pénzes vagy határozott ezért sokat kellett küszködnie hogy legyen nemi élete.
És most hogy fel tudta magát kínkeserves úton fejleszteni hogy komolyan vegyék a nők, ezért most leveri a nőkön amiért régen elutasitották?
szerintem joggal teszi, hiszen rajta is tapostak a nők, persze az MIDNIG meg van magyarázva, hogy helyes volt, hiszen valami felettes evolúciós erő miatt MUSZÁJ hogy a nők tapossanak a gagyi férfiakon
ÉRTJÜK....midnig a férfi a hibás, hiszen a nő nem lehet.
nem egy nagy mutatvany de ha neked kellene hasonlo merteku erőfeszítéseket tenned valamiert akk az mar nem tetszene
de mar annak a toredeke sem
"nem ertem miert nem vekony minden no, lefogyni nem egy nagy tema"
(NEEEEEEEM MERT BETEGSÉG MIATT NEM LEHET LEFOGYNIIIIII)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!