Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét férfi vagyok ha csak arra kellene egy nő hogy néha átjöjjön hozzám hemperegni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kíváncsi a hülyeségre. Hogy ő gyereket akar, meg család, meg utazni.
Csak jókat akarok kefélni és menjen haza.
S persze legyen csinos is.
F/32
2022. dec. 15. 11:43
2/20 anonim válasza:
Ha ezt az elején elmondod és beleegyezik akkor semmi gond nincs ezzel.
3/20 anonim válasza:
Ez addig működik ameddig szerelmes a lány. Ha szerencséd van ez másfél évig is eltarthat. Utána kinyílik a szeme, te meg kereshetsz más áldozatot. Ha elég jó pasi vagy sokáig ellehetsz így. Viszont az garantált, hogy belefásulsz, kiégsz.
6/20 anonim válasza:
Ha az elejen kozlod a masikkal es beleegyezik o is, akkor nincs semmi gaz.
Ha nem jatszol korrektul, akkor tenyleg szemet vagy.
7/20 anonim válasza:
Keress házas szeretőt, lehetőleg olyat, akit a férje eltart, mégpedig jó színvonalon, mert az biztos nem jön neked romantikus maszlagokkal, meg rádakaszkodni se fog.
8/20 anonim válasza:
1,5 év kell ahhoz hogy feltűnjön neki, hogy nincsenek közös programok? Azért ehhez elég ostobának kell lenni
9/20 anonim válasza:
Nem, dehogy vagy szemét! Mennyit akarsz ezért fizetni? Valamint, ugye közlöd előre, hogy csak ennyi a szándékod!? Én meg mondom az arat majd!
10/20 anonim válasza:
Pénzért kapsz anélkül olyan mint ha ingyen kajálni egy étteremben és lelepnel. 50 ezer per alkalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!