Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha pont aznap jönne meg a menstruációtok amikor mennétek randizni, vagy ott alvósra visszamondanátok a randit?
Köszönöm szépen az értelmes kommenteket/ tanácsokat.. második találka lett, azért pont a lakásán mert reggeltől-estig szétfagytunk volna máshol.. meg nagyon kedvünk sem volt menni semerre… igazából így sem az érzéseimet, sem az eü állapotom nem szívesen közöltem volna… rögtön letámadni mindennel.. úgy hogy még szerintem semmi sem biztos egyikünk részéről sem… de szuper volt az este nyilván nem kellett vele a szituációt közölnöm, mert nem jutottunk el odáig :D.. inkább egész nap csak beszélgettünk… igen a lakásán.. de ez így tökéletes volt.
Tényleg köszönöm a tanácsokat!!
Ismerkedéskor ottalvós?? Első randi ottalvós?? Hát még akkor sem, ha amúgy lefeküdnék az illetővel. De ottalvósnak megbeszélni egy első randit, hát elég szürreális.
Szóval el nem tudom képzelni ezt a helyzetet. Nem megyek el ottalvósra első randin. Azt se tudom hogy le akarok-e feküdni vele! Innentől kezdve tökmindegy hogy menstruálok vagy sem, mert nem megyek oda aludni első randin. Szexszel vagy anélkül SEM.
Ez a kérdés übergáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!