Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ha pont aznap jönne meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha pont aznap jönne meg a menstruációtok amikor mennétek randizni, vagy ott alvósra visszamondanátok a randit?

Figyelt kérdés
Most ezt hogy lehet szépen közölni? Még nem tudom elmenjek vagy inkább ne.. nem is feltétlen randi, ismerkedünk.
2022. dec. 18. 07:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
11-es, lehet. Bár nem tudom pontosan, mire gondoltál "ez" alatt. Mi az az "ez", amit kínos megbeszélni egy jóformán nem ismert emberrel? Ha bármit kínos megbeszélni valakivel, akkor jó módszer lehet egy ívet adni az ismerkedésnek. Ha jól értem, a kérdezőnek az a célja, hogy jó alaposan megismerjék egymást. "ezt" viszont nem meri behozni témaként az ismerkedés jelenlegi szakaszában. Akkor haladjanak lassabban. Mint ahogy az ismerkedések általában zajlanak. Először időjárás, smalltalk, majd egy csomó minden más, míg be meri hozni "ezt" témának.
2022. dec. 18. 10:35
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Mivel én menzesz első napján fosok, mint az állat, lemondanám.
2022. dec. 18. 13:19
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
A szex miatt ne aggódj a mensi miatt. Van neked ánuszod, meg szád is. Vész esetén ezek is használhatók, de amúgy is. A három lyukból egy kimarad, na bumm, nagy kaland.
2022. dec. 18. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, előbb basszunk téged szájba meg seggbe.
2022. dec. 18. 17:39
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes kommenteket/ tanácsokat.. második találka lett, azért pont a lakásán mert reggeltől-estig szétfagytunk volna máshol.. meg nagyon kedvünk sem volt menni semerre… igazából így sem az érzéseimet, sem az eü állapotom nem szívesen közöltem volna… rögtön letámadni mindennel.. úgy hogy még szerintem semmi sem biztos egyikünk részéről sem… de szuper volt az este nyilván nem kellett vele a szituációt közölnöm, mert nem jutottunk el odáig :D.. inkább egész nap csak beszélgettünk… igen a lakásán.. de ez így tökéletes volt.

Tényleg köszönöm a tanácsokat!!

2022. dec. 18. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Ismerkedéskor ottalvós?? Első randi ottalvós?? Hát még akkor sem, ha amúgy lefeküdnék az illetővel. De ottalvósnak megbeszélni egy első randit, hát elég szürreális.

Szóval el nem tudom képzelni ezt a helyzetet. Nem megyek el ottalvósra első randin. Azt se tudom hogy le akarok-e feküdni vele! Innentől kezdve tökmindegy hogy menstruálok vagy sem, mert nem megyek oda aludni első randin. Szexszel vagy anélkül SEM.

Ez a kérdés übergáz.

2022. dec. 18. 21:24
 17/18 A kérdező kommentje:
17# annyit írtam hogy ismerkedünk, nem azt hogy ez lenne az az első találka/ottalvós est…
2022. dec. 18. 21:36
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
D..jatok hatulrol
2022. dec. 21. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!