Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtatok mar le randit azert, mert aznap nem volt kedvetek hozza (annak ellenere, hogy erdekelt titeket a masik)?
Nem. Sima baráti programot sem. Ha a másik számít rám, akkor csak jó okkal mondom le.
Nem is bírom az olyan embereket, akik megbízhatatlanok ilyen szempontból.
Volt, hogy elszámoltam magam és ugyanarra az időpontra két randit szerveztem le.
Mindkét nő nagyjából egyformán érdekelt, azt mondtam le, amelyikben az ismerkedés kevésbé volt előrehaladott.
Igen.
Általában randik elott talál meg mindig vmi stressz vagy szorongás ami begyűrűződik valahogy és elmegy nemhogy a randitol hanem az élettol is a kedvem.
Nagyon sok hasonlo eset miatt csak a domináns pasik így azok akik meg tudnak kapni. Mert ők ezt nem is hagyják hogy lemondjam.
Pl egyiknek szoltam:
á inkább mégsem megyek, kész sem vagyok (blokk abban hogy mit vegyek fel minden bajom van)és órák kérdése lenne mire összeszedem magam ne haragudjon hagyjuk.
- de gyere, megvarlak
- de semmilyen szinten nem vagyok kesz ruha sincs!hagyjuk! Se smink hajam is kéne csinalni
- 5 percet kapsz, nem baj ha nincs smink, hajad is jó. a haz elott vagyok.(es letette:D)
De ez nalam nagyon sokminden másban is igy van.
Hogy kb minden srác offol.csak a dominánsak vesznek kézbe:)
A legfrisebb sztori: beszeltem az egyikkel hogy majd videocsetelunk.
Erre nem jelentkezik. Aztan másnap megkerdezte mikor hivom már.ja hogy nekem kéne hivni téged?😳azt hittem meghivsz ha ráérsz.
Na az a srác azota is azt várja hogy en hivjam fel.
En ehhez nem vagyok hozzaszokva:D
De amig vár addig az exem erdekes ma mar felhivott vagy 36 szor is(ő is domináns tipus békulni akarna, én nem)akivel meg ismerkedem egyszersem. Ilyet?😳
7.vagyok
Na "bekeményített" a srác, ramszolt hogy hivjam:D
Jeleztem higy te vagy a pasi...:D
(Anyám borogass ebbol mi lesz :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!