Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondtatok mar le randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtatok mar le randit azert, mert aznap nem volt kedvetek hozza (annak ellenere, hogy erdekelt titeket a masik)?

Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Kedvhiány miatt még nem. Ha érdekel valaki, akkor ez nem kedvkérdés.
2022. aug. 24. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Sima baráti programot sem. Ha a másik számít rám, akkor csak jó okkal mondom le.

Nem is bírom az olyan embereket, akik megbízhatatlanok ilyen szempontból.

2022. aug. 24. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Aki érdekel ahhoz mindig van kedvem. Ez csak kifogás.
2022. aug. 24. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Hát én aztán sok mindent mondtam már le, de olyat aki érdekel még soha.
2022. aug. 24. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. Migrenes vagyok, fajt a fejem és hiába vettem be gyógyszert, amitől elmúlt, a kedvem nem javult és fáradt is lettem. Cserébe viszont ajánlottam neki másik alkalmat, aztán találkoztunk is.
2022. aug. 24. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

Volt, hogy elszámoltam magam és ugyanarra az időpontra két randit szerveztem le.

Mindkét nő nagyjából egyformán érdekelt, azt mondtam le, amelyikben az ismerkedés kevésbé volt előrehaladott.

2022. aug. 24. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

Általában randik elott talál meg mindig vmi stressz vagy szorongás ami begyűrűződik valahogy és elmegy nemhogy a randitol hanem az élettol is a kedvem.

Nagyon sok hasonlo eset miatt csak a domináns pasik így azok akik meg tudnak kapni. Mert ők ezt nem is hagyják hogy lemondjam.

Pl egyiknek szoltam:

á inkább mégsem megyek, kész sem vagyok (blokk abban hogy mit vegyek fel minden bajom van)és órák kérdése lenne mire összeszedem magam ne haragudjon hagyjuk.

- de gyere, megvarlak

- de semmilyen szinten nem vagyok kesz ruha sincs!hagyjuk! Se smink hajam is kéne csinalni

- 5 percet kapsz, nem baj ha nincs smink, hajad is jó. a haz elott vagyok.(es letette:D)

De ez nalam nagyon sokminden másban is igy van.

Hogy kb minden srác offol.csak a dominánsak vesznek kézbe:)

A legfrisebb sztori: beszeltem az egyikkel hogy majd videocsetelunk.

Erre nem jelentkezik. Aztan másnap megkerdezte mikor hivom már.ja hogy nekem kéne hivni téged?😳azt hittem meghivsz ha ráérsz.

Na az a srác azota is azt várja hogy en hivjam fel.

En ehhez nem vagyok hozzaszokva:D

De amig vár addig az exem erdekes ma mar felhivott vagy 36 szor is(ő is domináns tipus békulni akarna, én nem)akivel meg ismerkedem egyszersem. Ilyet?😳

2022. aug. 24. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

7.vagyok

Na "bekeményített" a srác, ramszolt hogy hivjam:D

Jeleztem higy te vagy a pasi...:D

(Anyám borogass ebbol mi lesz :D)

2022. aug. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!