Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért meglepő az, hogy egy 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meglepő az, hogy egy 23 éves lány teljesen tapasztalatlan a kapcsolatok terén és még szűz? Ez előny vagy hátrány?

Figyelt kérdés

2022. dec. 16. 23:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

Nekem meglepő, mert ritka az ilyen és nem szét használt, érzelmi szétesett lány.

Elkepesztoen nagy pozitívum és alap elvaras is lenne. Csak kevés ilyet találni.

2022. dec. 17. 13:12
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Ne foglalkozz azzal, hogy ezt kategorizáld. Téged ne zavarjon. Én 25 vagyok ugyanebben a cipőben. Egy hátránya van csak és ezt előttem is mondták, hogy kiesett az a tapasztalat, hogy tudd milyen emberek is vannak, mire figyelj, meg a saját önismereti része is hiányos. Emiatt nem fog senki visszautasítani, nem ezt fogja nézni benned az, akinek megtetszel. Csak neked szar, hogy a szűrőd hiányos. De épp ezért jobb, ha belecsapsz ebbe. Ne a szüzességeddel törődj. Állítsd össze a két oldalt, ismertem olyan csajokat, akik lazán lefeküdtek srácokkal, mentek egyikről a másikra csak a szex miatt. Nekik sem volt komoly tartós párkapcsolata. Most melyik a jobb, nem találni egy olyan személyt, akibe szerelmes vagy és emiatt szűznek lenni vagy nem találni olyan személyt, akibe szerelmes vagy de mellette összed*gni fűvel-fával?

De átérzem azt is, hogy téged ez mennyire zavar. Szokott engem is, meg az hogy mások csodálkoznak ezen. Ezt félre kell tenni, nem szabad hogy ez frusztráljon stb. Ennél azért mindenki több.

2022. dec. 17. 16:15
 13/21 anonim ***** válasza:
26 évesen vagyok ebben a cipőben. 12-es nekem van valamennyi tapasztalatom, randijaim voltak, csókolóztam is, online térben is próbálkoztam. Most aktívabban foglalkozom az önismerettel, hogy reálisabban lássam magamat. A férfiak többsége szerint ugyanis óriási elvárásaim vannak. :( Az összes elvárásom olyan, amit én is tudok nyújtani a másik félnek, emiatt nem tudom magasnak érezni a lécet... Miért mondjak le a reményről, hogy olyan férfi is belém szerethet, akivel egy szinten járunk nagyjából az életben? Voltak kiábrándító tapasztalataim. Azért eléggé lehullt a hályog a szememről... mintha egyes férfiak egy teljesen más realitásban élnének. És mondjuk az első 2 randi erejéig még próbálnak normálisak lenni és a jó oldalukat mutatni. És legkésőbb a harmadik randin kijött belőlük az állat. :O Volt, akinél már az elsőnél... Hát, szerintem nem elvárás, ha azt mondom, az ilyen személyiségek nem megütik a lécet, nem is esnek alá, hanem egyenesen leverik azt, mint én a magasugráskor tesiórákon. XD Legalább egy nagyon súlyos probléma volt mindegyikükkel... Én elfogadom, hogy tökéletes ember nem létezik. Azt is, hogy sokan nem olyan idilli családból jönnek, mint én, hanem fiatalon már traumatizált emberek. Viszont ez nem mentség arra, hogy nem akarnak fejlődni, vagy egy pszichológussal egy jobb élet felé közelíteni. Mert olyan érzésem támad, mintha nem párt keresnének, hanem anyjuk helyett anyát, akivel emellett még szexelni is lehet. Nem vagyok elég erős ahhoz, hogy rendbetegyem mások "csomagját" és vele/helyette is cipeljem. Ha jó kapcsolatot szeretnének, előbb próbáljanak meg dolgozni magukon egy kicsit.
2023. jan. 2. 20:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Na, véletlenül előbb elküldte, mint szerettem volna. Szóval olyan partnerre vágynék, aki legalább már dolgozik azon, hogy két lábbal álljon a Földön és jól halad ezzel kapcsolatban. Mert akikkel randiztam, mind "csodaváró emberek" és nem fogadják el látszólag, hogy a semmiből nem lesz semmi. Legfeljebb tehetetlenségérzés és keserűség.
2023. jan. 2. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:

17, na pont ilyen szintű néhány bunkó pasi, akinek esélye se volt nálam. Nem gondolod, hogy a többek között a nőgyűlöleteket nem itt kéne kiélnetek?

Én fogyjak le? És neked mit kéne tenni, hogy legyen barátnőd, ezen elgondolkodtál már? :D

Figyelj, az nem szint, hogy vagy nem fejezi be az egyetemet, és/vagy dolgozni sincs kedve, és/vagy szexfétises, és/vagy mindenféle indokkal megmagyarázza, hogy miért nem dolgozik főállásban 25+-os férfiként. Én továbbra is azt mondom, aki nem akar semmit, abból nem is lesz semmi.

Igen, vettek nekem lakást, mert a szüleim családjában is ez volt az életszínvonal, ők is kaptak anno. De azzal a lendülettel ki is lettem rakva a családi szárnyak alól. Egyetem mellett dolgoztam, hogy eltartsam magam. Mások is megteszik ugyanezt, legfeljebb albérletben. Én nem érek kevesebbet, mert nem otthon/albérletben lakom és az nem az én bajom, ha valakit ez zavar.

ÉS rengeteg olyan házaspárt ismerek, ahol a srác nem tudott mit hozni otthonról mint "kelengye", így a feleségük lakásában élnek, amit mit ad Isten, a szülők vettek... De ezek a férfiak rendesen dolgoznak és fel lehet rájuk nézni, ami valahol minden nőnek fontos. A szexfétisre nem tudok felnézni, nekem ez kevés.

2023. jan. 2. 20:48
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

Jó, és akkor mi volt az a "kijön belőlük az állat"? Ezt nem nagyon értem.

Egyébként meg:" De azzal a lendülettel ki is lettem rakva a családi szárnyak alól. "

Hahaha, ez nagyon vicces. A pénznek meg nincs szaga, gondolom a havi apanázs az most is jön, az ilyen kis újgazdagéknál ez szokott lenni. De milyen állatról van szó?

2023. jan. 2. 20:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Mondtam, hogy a rosszindulatot tartsd meg magadnak, semmiféle extra apanázst nem kapok már lassan 5 éve. Mivel van saját lakásom, ki tudtam adni albérletbe a másik szobát és mivel volt munkám, nem szorultam rá az extra pénzre. De te ezt úgysem fogod elfogadni addig, amíg irigy vagy. És ha hiszed, ha nem, a felmenőim a b*lüket kidolgozták azért, hogy vállalkozásaikból jó életük legyen. A pénz nem terem a semmiből, a jó munkákért keményen kellett tanulniuk évekig és olyan képességekre is szert tettek, amikre te itt a gyakorin pampogva hírből sem fogsz. :) Szóval ha én láthattam jó példát a családomban a munkamorálra, akkor az utódaimnak is olyan apàt szeretnék, aki szorgalmas. Ez pedig a magamnak fontos szinten igenis alapvető elvárás.

Mi modern nők már nem vagyunk segélyszolgálat, de biztosan akadnak még olyanok, akik szívesen lesznek érzelmi és anyagi olajkutak a férfiaknak. Nem szeretném ezt!

A szexuális fétisek nem volt jó példa az állatságra? Mondok mást. Az egyik srác az első randin szeretett volna egy WC-ben, vagy bokorban szexelni velem, ha hagyom. Ezt ő maga kérte! Utána meg elküldött a melegebb éghajlatra amiért annyit mondtam "nekem ez a tempó gyors". Egy másik srác az első randin szekálta a kinézetem és azt mondta, hülye vagyok, amiért a macskákat szeretem kutyák helyett. Köpni-nyelni nem tudtam. Még egy eset. Már randiztunk párszor, gondoltam belemehetek egy érzelmesebb témába is, megnyíltam neki egy kényesebb problémámmal kapcsolatban, mert egy kapcsolatban fontos az őszinteség, legalábbis nekem. Erre annyi volt a válasza, hogy nőjek fel és soha többé nem akar velem beszélni. XD

Ezek mind messze alulmúlták az elvárásaim!

2023. jan. 2. 23:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja és tanulj meg gondolkodni vagy valami. Az állatias viselkedés egy kifejezés, amit a nagyon bunkó, műveletlen viselkedésű emberekre szoktak használni, nem konkrét állatot takar. De hát mit is reméltem tőled...
2023. jan. 2. 23:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Ok, köszi. Hát, ilyen pasik is vannak. Ez tényleg elég förtelmes felhozatal, ez van. Azért annyit tudok ajánlani, hogy vegyél vissza ebből a "nekem mindenből sajátom van" stílusból, mert ezzel még a normálisabb pasikat is elriasztod, bár nem ezért jöttem ebbe a topikba. Azért jöttem ebbe a topikba, hogy megtudjam, hogy tényleg ennyire szörnyű-e a helyzet kis hazánkban a párkapcsolatok terén, hogy huszon-iksz éves lányok még egy randin sem voltak sosem? Ez elkeserítő, mindkét oldalról. Amit magadról írtál meg amit a pasikról. Kb nekem az esett le, hogy te vagy a domináns érett nő, meg vannak a kisfiúk. Egyik sem igazán szexi. Belőled a kedvesség hiányzik, belőlük meg minden. Mindegy, kész, én feladom, maradok incel, jobb ez így... :D
2023. jan. 2. 23:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Belőlem hiányzik a kedvesség, amikor te nem voltal hajlandó semmi kedveset sem írni az elején. Azért lehetne némi önkritikád. Nem én kezdtelek el sértegetni és pampogni, hogy mi az, hogy anyádék valószínű alád raktak egy lakást... Miért kellett volna kedves legyek ezek után pont veled? Továbbra is azt gondolom, sok férfi azért szingli, mert mindent is magukra vesznek, holott sokszor ti köttök bele az élő fába is, de még a végén ti akartok az áldozatok is lenni. Ez sem szexi, hogy őszinte legyek, inkább gyerekes. Amúgy tisztában vagyok vele, hogy sok pesszimista, alacsony önértékelésű férfi nem nézi el a nőnek, ha van saját lakása, pedig ezt a randik egy pontján muszáj közölnöm... Ugyanakkor írtam jó példát is, hogy akkor is működhet egy házasság, ha a nőnek van több hátszele. Én nem tudom belőled mi hiányzik még, de legalább szorult beléd némi empátia. Kár, hogy minden másért a nők a hibásak...
2023. jan. 3. 00:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!