Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meglepő az, hogy egy 23 éves lány teljesen tapasztalatlan a kapcsolatok terén és még szűz? Ez előny vagy hátrány?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 23:39
1/21 anonim válasza:
Azért meglepő, mert eltér az átlagtól. Mintha nem tudnád. Nem hinném, hogy előny vagy hátrány, de légy körültekintő, nehogy valami szűz fétises barom karjai közé kerülj valahogy.
3/21 anonim válasza:
Számomra nem meglepő, engem ez nem zavarna, de nem mondanám azt, hogy kifejezzen előny lenne, igazából csak tudomásul venném, hogy nem volt még kapcsolatod.
4/21 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan nagy dolog, nem is ritka. Én gimnáziumba jártam, majd egyetemre mentem, és ebben a körben csomó lány ismerősöm huszas éveiben vesztette el. Én 25 évesen, nem éreztem késeinek, nekem pont akkor volt jó.
8/21 anonim válasza:
Egyik sem, bár abból a szempontból lehet előnyösebb lenne, hogy nekem sincs rengeteg tapasztalatom.
9/21 anonim válasza:
Te korodban még nem meglepő, bár nem is szokványos dolog. Majd jön a rózsaszín köd, előtűnik belőle az "Ő", és minden megváltozik. Ennyi. Gondolkodásmódod, mindenesetre sokat elárul rólad, és ezt most jó értelembe vedd.
10/21 Noren1989 válasza:
A kapcsolati tapasztalatok hiánya azért zavarna.
Ugyebár a barmokat, ígérgetőket, sunabubusokat fel kell tudni ismerni az ember lányának és esetedben max azt tudom elképzelni, hogy a környezetedet megfigyelve vonhattál le tanulságokat.
Ha nem, akkor sajnos fárasztó 6-8 év áll előtted a statisztika szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!