Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye ezt nem lett volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ezt nem lett volna szabad csinálnom randin? N

Figyelt kérdés

2. randi volt. Barátokról esett szó, ki hogy ismerte meg, és valamiért annyira belemerültem a nosztalgiazasba, hogy a végén már az exem megismerkedését is belevettem, és kedélyesen meséltem el egy-két randi sztorit, hogy mennyire aranyos volt akkor stb.

Hazafelé esett le, hogy te jó ég, miért beszéltem randin erről😵😥

Nagy szrban vagyok? Mit tegyek?

Lezártam az exem, ne értsetek félre és imádom a mostani jelöltet. Csók nem volt a végén, csak puszi.:(

2022. dec. 12. 14:28
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Korábban egy baráti bulin ismerkedtünk meg, így mondhatni ez már a harmadik randi volt. Vártam volna a csókot.
2022. dec. 12. 14:29
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Ott szurtad el hogy csak puszi volt.
2022. dec. 12. 14:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem díjaztam volna a randin azt a témát hogy ismerted meg az exedet. De talán nem akkora gond, ha normális a srác nem fog ügyet csinálni belőle ha nem érzi hogy nem vagy túl rajta.

De ugye tényleg...?

2022. dec. 12. 14:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Be buktad szerintem ! : D
2022. dec. 12. 14:34
 5/16 A kérdező kommentje:
Normális, de szégyellem magam.
2022. dec. 12. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
26%
5. Ne szégyeld.. annyira jót beszélgettél vele hogy már már inkabb baratnak lenne jó mint sem parnak.
2022. dec. 12. 14:52
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
Remélem bebuktad. Tapló parasztság exről áradozni BÁRMIKOR az aktuális/új partnernek. Randevún pedig a tapintatlanság és érzéketlenség abszolút netovábbja. Férfiként az ilyen hölgyek nálam a libuska kategória, akitől nem sok empátia várható el. Tiltás, törlés.
2022. dec. 12. 14:53
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
barátzóna
2022. dec. 12. 14:55
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Emberfüggő.

Én mindig félve meséltem a múltamról, barátnőm pedig mindig szívesen hallgatta, ha sztorizgatok. "Az már a múlt. Érthető, hogy akibe akkor szerelmes voltál, azt szeretted. Érett felnőttek vagyunk, nehogy már ilyeneken problémázzunk. A lényeg, hogy most együtt vagyunk, és szeretjük egymást."

2022. dec. 12. 15:37
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk én azt nem értem, hogy második randin mit imádsz egy ismeretlen emberen…de igen, valószínűleg nem az exekkel kellett volna indítani, pláne nem azzal, hogy aranyosnak találtad. Mégsem lehetsz túl rajta, ha ennyire eleven benned az érzés, hogy cukinak gondolod.
2022. dec. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!