Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy cigány sráccal randizok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy cigány sráccal randizok, de van egy bökkenő. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Egy cigány sráccal randizok, jól érezzük magunkat egymással, de a családom kicsit rasszista, nem szeretik a cigányokat. De ők dolgoznak, tisztességesen élnek. Hogy mutassam be otthon, ha komolyodik a helyzet? Anyám kitér a hitéből, ha egy cigány fiút viszek haza.

2022. dec. 11. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyenlőre jegelt a témát otthon. Várj hogy merre fejlődik a kapcsolatotok. Én is biztos rettenetesen félnék, de próbálj meg kevesebb nyomást tenni magadra ameddig nem is biztos hogy eljuttok oda, hogy hazavidd
2022. dec. 12. 03:57
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Loptak már el tőled mindent, és tartottak totál kontroll alatt? És ha vettel bugyit akkor azért ha nem akkor azért vertek meg? Azt hittem én is hogy jó családból származik, dolgozott is.. eleinte.
2022. dec. 13. 15:19
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha készen állsz rá, higy a családod és a barátaidat elveszted, lecseréled romákra akkor csináld! De hiába mondjuk itt ezt neked, majd rájössz.
2022. dec. 13. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Még örülhetsz, ha csak a családodat és a barátaidat veszted el, és nem a szabadságodat vagy az életedet.
2022. dec. 13. 16:04
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon be fogod szopni. Majd talalkozunk amikor hirdetnek téged is a rosszlanyokon. Egy volt osztálytársam is azt hitte hogy az a cig más, mert a munkahelyen ismerkedtek meg.sajnos nagyon nehéz az út amin most jár.. de legalább van már 2 félvér gyereke akiket nem láthat mert épp egy komoly kórházi kezelésen van. Sosem értettem azokat a fehér nőket akik ilyenre gondolnak, el vagy te tevedve aranyom. De a te döntésed.
2022. dec. 13. 16:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje randizgattok? Lehet nem is mutatta még ki az igazi arcát. Voltál náluk? Honnan tudod hogy élnek? Ő mondta? Figyelj oda.
2022. dec. 14. 07:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen életet szeretnél a leendő gyerekeidnek? Erre is gondolj!
2022. dec. 14. 12:05
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem bűnöző mind. Viszont az értékrendje, a kultúrája teljesen más. Ha össze is jöttök, semmibe fognak venni mert magyar vagy. Tudom voltam így. És a barátaid a családod is ellened fordul. És igaza van az előttem írónak. A gyerekek.. félvérkent nem lesznek nagyszülők, egyik oldalról sem, és az oviban, suliban ugyanúgy cigányként kezelik majd.
2022. dec. 14. 18:56
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Kedves kérdező. Számolj be kérlek, mit szóltak a szüleid a cigány sráchoz?
2023. jan. 4. 17:29
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem lett semmi belőle.

Jót beszelgettünk, de aztán kiderült, hogy nem sok közös van bennünk, így ráhagytuk. De nincs harag és nem küldte rám a családot se :) szóval nem kellett anyámnak bemutatni.

2023. jan. 26. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!