Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy cigány sráccal randizok, de van egy bökkenő. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Egy cigány sráccal randizok, jól érezzük magunkat egymással, de a családom kicsit rasszista, nem szeretik a cigányokat. De ők dolgoznak, tisztességesen élnek. Hogy mutassam be otthon, ha komolyodik a helyzet? Anyám kitér a hitéből, ha egy cigány fiút viszek haza.2022. dec. 11. 22:40
1/20 anonim válasza:
Mondd azt hogy olasz, csak elfelejtette a nyelvet! 😀
2/20 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, elsőre valószínűleg sokkolja őket, aztán majd lesz valami. Sajnos nem véletlenül van sokakban az előítélet, majd lassan le lehet küzdeni, ha tényleg rendes emberről van szó.
4/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nem annyira látszik rajta, hogy cigány, nem sötét a bőre, de a neve mindent elárul, és a családján is látszik, hogy cigányok. Tudom, hogy nem véletlen vannak az előítéletek, egész életemben azt hallgattam otthon hogy cigány = bűnöző. De én nem így látom..
2022. dec. 11. 22:52
5/20 anonim válasza:
Véletlenül belelököd a barátodat egy kád hipóba!
6/20 anonim válasza:
Azért megnézném a szüleid arcát.
7/20 anonim válasza:
Semmit,készülj hatalmas balhéra otthon.👊🤛
8/20 anonim válasza:
Én cigányok között nőttem fel, nem vagyok rasszista, csak egyszerűen helyén kezelem őket. Mikor azt hiszed, hogy ő ugyan más... Más a francokat, mindegyikből elő jön a vére előbb utóbb. Egyszerűen más értékrend szerint nevelték őket, már amennyiben nevelték. Az a kérdés, hogy te el tudod viselni azt az "értékrendet" vagy nem. De azért még azt zárójelben hozzátenném, hogyha összeállsz egy cigánnyal, onnantól kezdve te is meg leszel bélyegezve...
9/20 anonim válasza:
"otthon hogy cigány = bűnöző. De én nem így látom.."
Gyere el velem a kisvárosba ahol éltem 25 évig, 10 ezerből 2500 cigány között, és egyből megváltozik a szemléleted 🤣
A 8-assal meg 110%-ban egyetértek.
A cigány az cigány marad. Ez mezei genetika. A vér nem válik vízzé.
És ezek nem a napi bölcsességek, hanem szimpla sok éves tapasztalat.
Mindez egyébként nagyban függ attól, milyen környezetben nevelkedett. Ha vannak segílyes éjjeli műszakos tesók a családban vagy börtönviselt a haverok haverjai között, akkor én instant megszakítanék vele minden kapcsolatot.
Hidd el, 30+ évesen van bőven tapasztalatom a cigányokkal, egészen napjainkig.
10/20 A kérdező kommentje:
Basszus nagyon elbizonytalanodtam.. még csak randizgatunk, nem ismerjük még egymást annyira, de nem akarom elsietni. Hátha késöbb kimutatja a foga fehérjét, ha olyan...
2022. dec. 12. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!