Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Bejön egy csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bejön egy csaj, de van egy kis bökkenő

Figyelt kérdés

A bökkenő igazából 2 dolog.

Az első, hogy van barátja, de nem annyira jó a kapcsolatuk, sokat beszélgetek vele, onnét tudom.

A második, az, hogy félénk vagyok :S és nemigazán merek közeledni felé. Elég jó a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk, szóval lehet lenne nála esélyem, de nem merek nyomulni, mert ha rosszul érzem, tuti kevesebbet beszélgetnénk, vagy már semennyit sem. Pedig nagyon kedvelem és többet is szeretnék.

Ti mit tennétek a helyemben? Idióták mellőzzenek pls.

2009. dec. 1. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Én nem díjazom mikor valaki belejön más kapcsolatába.
2009. dec. 1. 23:47
 2/7 Andrewka ***** válasza:
100%

Esetleg majd a barátja segít lerombolni a gátlásaidat.

Ököllel...

Miért minden félénk srác egyből kapcsolatban élő csajt akar magának? Ne rondíts bele más életébe. Legyetek barátok. Ha szakít akkor lehet nyomulni. Vagy keress addig mást. Annyi nő van a világon.

22/f

2009. dec. 1. 23:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Ne érts félre. Nem "el lopni" akarom tőle, csak tényleg nagyon bejön, minden értelemben. Amíg együtt vannak, nem is akarok tőle semmi olyat, csak mégközelebb kerülni hozzá, hogy ha esetleg mégis szakítanának, akkor legyen esélyem.
2009. dec. 1. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazából erkölcsileg nem helytelen nyomulni egy olyan emberre akinek van párja. Ha én igazán szeretek egy lányt, akkor tök mindegy ki jön, vele maradok. Ha meg rossz a kapcsolat, akkor kár erőltetni. Ez szerintem a te esetedben is igaz.

A félénkséggel viszont már nagyobb a baj. Érdemes lenne új csajokkal ismerkedni, jól érezni magad velük.

Ennek több oka is van. Megszokod a nők közelségét és a bőség fogalmát. A nőknek is vonzóbb egy olyan férfi, akinek van választási lehetősége.

Az is lehet, hogy találsz olyan csajt, aki még jobban tetszik.

Amennyiben nem, akkor is sokkal bátrabb leszel, ha szokod a csajozást.

2009. dec. 2. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

"A bökkenő igazából 2 dolog.

Az első, hogy van barátja"

Eddig nulla bökkenő.

"A második, az, hogy félénk vagyok"

A félénkség viszont az egyik legnagyobb hiba a nők szemében. Sokkal jobban megvetik, mint a hazudozást, a durvaságot, a butaságot meg sok minden mást.

"nem merek nyomulni"

Pedig nyomulnod KELL, mert egy nő sokkal inkább megbocsátja a túlzott rámenősséget, mint a félénkséget. Hidd el, hogy alig van kockázata annak, ha kicsit rámenősebb vagy. Ha félénk vagy, sohasem kerülsz közelebb hozzá. Ha túlzottan nyomulsz, akkor előfordulhatnak kisebb-nagyobb összezördülések, de az esetek 99%-ában nem lesz belőle örök harag, hanem tovább próbálkozhatsz.

Azt a hibát követed el, mint a férfiak többsége, amikor azt hiszik, hogy a nők úgy gondolkodnak, mint a férfiak, és mondjuk többre értékelnek egy tartózkodó, de jó modorú embert, mint egy vadbarmot. Női szemmel a félénk férfi kezdetben rejtelmes és érdekes és ezért vonzó (mert még nem világos, hogy titkolódzó-e vagy szimplán félénk), utána pedig egy idő múlva gusztustalan puhap*cs. Ezzel szemben az agresszív férfiról azt hiszik, hogy magabiztos és erős személyiség, aki ugyan egy kicsit bumfordi még, de alapvetően megnevelhető. Mindez persze 100%-ig hülyeség, de el kell fogadnod, hogy a nők agya így működik.

2009. dec. 2. 07:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. dec. 2. 18:45
 7/7 anonim válasza:

Ja, szerintem se baj, ha van barátja. Ami nem öl meg, az megerősít. Ez a kapcsolatokra is igaz, próbára kell tenni a csajt, ha elcsavarod a fejét, konkrétan nem is rosszat tettél, hanem jót, most éljen inkább vele úgyahogy?? Az én csajommal hiába próbálkoznátok, de ha mégis sikerülne, magamban keresném a hibát, nem az öklömmel oldanám meg. pl.

Félénk ezért se legyél, plusz kockázat nélkül nincs győzelem, lehet az ő pasija benned keresi majd a hibát :D Na és.

2009. dec. 5. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!