Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randira helyszín,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randira helyszín, program ötletek? (Győr)

Figyelt kérdés

Kicsit megvagyok lőve, egyszer találkoztunk személyesen, sétáltunk a városban, mindketten jól éreztük magunkat. Másodszorra szerintem unalmas lenne, viszont ez az az időszak, amikor én szabadtérben nem tudok gondolkodni -sajnos.

A mozit nem szeretjük, a színházat igen, de legkorábban 1,5 hónap múlva lesz jegy olyan darabra, ami mindkettőnket érdekel és egymás mellé szól. Kirándulás nagyon jó lenne, de a decemberi hideg esős idő nem az igazi hozzá. Minden, ami közös érdeklődés és jó lenne télen, az még korai (fürdő, elutazni egész napra valahova stb.)

2022. dec. 9. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy jó kajálás, utána iszogatás.
2022. dec. 9. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Étterem, kávézó?
2022. dec. 9. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Ha csak beülni szeretnétek valahova iszogatni akkor a promenád nem rossz hely a baross úton. Ha esetleg szerettek biliárdozni/dartsozni akkor tudom ajanlani a vendelin presszót.

Illetve pont most van a karácsonyi vásár ideje. Az se rossz program ha végigsétáltok, körbenéztek, aztán utána ültök be valahova. A dunakapu tér környékén a matróz étteremben ha jól tudom adnak forralt bort is.

Ha esetleg szerettek bowlingozni akkor arra is van lehetőség, pl. a melrose-ban lehet.

2022. dec. 9. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:

3?!

Nehogy ilyen vendelinbe vidd… kocsma.

Karácsonyi vásár Győrben? Botrány.

Melrose? Hasonló, mint a vendelin.

En (is) győri vagyok, mi pl szeretünk átjárni Ovarra a Varkert Kávézóba. Nagyon hangulatos, főleg péntek - szombat este. 3. Randink ott volt. (Nyilván akkor nem kávézóként funkcionál)

Jégkorizás - az állatkert fele van.

Szomszéd - hangulatos.

Promenád elmegy.

Westy hajó, Faceroom - favoritok.

28N

2022. dec. 10. 00:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Most így visszaolvasva már én is látom, hogy hülyeségeket írtam, fáradt voltam, nem jutott eszembe semmi. Tényleg nem randira való helyek. De a pormenád szerintem hely, nem csak "elmegy" szint. Meg a szomszéd is jó hely, amit az előző írt.
2022. dec. 10. 10:34
 6/8 anonim ***** válasza:

5!

Bocs, nem akartam lekezelő lenni.

Én promenadba személy szerint annyira randira nem ülnék be.

Jó még a Botanica, Divino (bár az sznob).

Én nekem a faceroom a kedvencem :)

2022. dec. 15. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen a Botanica-t kihagytam, az tényleg jó hely
2022. dec. 16. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os

Nem kell bocsánatot kérned, nem bántottál meg, tényleg hülyeséget írtam, csak már fáradt voltam.

2022. dec. 16. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!