Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randira helyszín, program ötletek? (Győr)
Kicsit megvagyok lőve, egyszer találkoztunk személyesen, sétáltunk a városban, mindketten jól éreztük magunkat. Másodszorra szerintem unalmas lenne, viszont ez az az időszak, amikor én szabadtérben nem tudok gondolkodni -sajnos.
A mozit nem szeretjük, a színházat igen, de legkorábban 1,5 hónap múlva lesz jegy olyan darabra, ami mindkettőnket érdekel és egymás mellé szól. Kirándulás nagyon jó lenne, de a decemberi hideg esős idő nem az igazi hozzá. Minden, ami közös érdeklődés és jó lenne télen, az még korai (fürdő, elutazni egész napra valahova stb.)
Ha csak beülni szeretnétek valahova iszogatni akkor a promenád nem rossz hely a baross úton. Ha esetleg szerettek biliárdozni/dartsozni akkor tudom ajanlani a vendelin presszót.
Illetve pont most van a karácsonyi vásár ideje. Az se rossz program ha végigsétáltok, körbenéztek, aztán utána ültök be valahova. A dunakapu tér környékén a matróz étteremben ha jól tudom adnak forralt bort is.
Ha esetleg szerettek bowlingozni akkor arra is van lehetőség, pl. a melrose-ban lehet.
3?!
Nehogy ilyen vendelinbe vidd… kocsma.
Karácsonyi vásár Győrben? Botrány.
Melrose? Hasonló, mint a vendelin.
En (is) győri vagyok, mi pl szeretünk átjárni Ovarra a Varkert Kávézóba. Nagyon hangulatos, főleg péntek - szombat este. 3. Randink ott volt. (Nyilván akkor nem kávézóként funkcionál)
Jégkorizás - az állatkert fele van.
Szomszéd - hangulatos.
Promenád elmegy.
Westy hajó, Faceroom - favoritok.
28N
5!
Bocs, nem akartam lekezelő lenni.
Én promenadba személy szerint annyira randira nem ülnék be.
Jó még a Botanica, Divino (bár az sznob).
Én nekem a faceroom a kedvencem :)
6-os
Nem kell bocsánatot kérned, nem bántottál meg, tényleg hülyeséget írtam, csak már fáradt voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!