Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet hogy van egy srác akit csak én tartok extrém jó pasinak?
Figyelt kérdés
Mi nem vagyunk egy pár, de nekem külsőre ő legek lege.
Ennek ellenére nem túl sikeres a csajozásban. Amit nem értek, hogy miért?!
2022. dec. 7. 12:35
11/16 anonim válasza:
és miért ne lehetne szexben jó? semmi köze ahhoz, hogy aranyos, kedves-e.
12/16 Ghgj válasza:
Miből gondolod, hogy nem sikeres a csajozásban? Mondta? Ha valaki tényleg az, nem fogja az orrodra kötni. :D
13/16 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen ismerkedésem, nagyon jól nézett ki a srác, de 0 önbizalma volt, szexelni nem akart (gondolom az önbizalomhiány miatt). A saját kisebbségi komplexusa miatt meg egyetlen egyszer sem dícsért vagy bókolt. Utólag megértem már, hogy miért volt 3+ éve szingli...
14/16 anonim válasza:
10. Nekem barátom is ilyen, megismertem és azóta együtt vagyunk. :)
Nekem pont ez az esetem. Nem kell több "rosszfiú", mert nem akarok koppanni. Bár igazából az exeim sem voltak azok, mégis azok lettek.
16/16 anonim válasza:
Vekony , helyes , izmos ? Ez neked hol egyedi? A nok tobbsege ezt szereti, a baratnoid pont nem attol meg nem valtoztat... az lenne a fura ha egy ritka esetet írsz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!