Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sportrandit tervezett, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportrandit tervezett, de pont akkor lesz meg? Hogy dumáljam ki?

Figyelt kérdés

1 napot ki tudnék dumálni, de ő akkor 4 napon át rá fog érni, és ismeri az időbeosztásom, tudja, hogy ennyire nem szoktam elfoglalt lenni, hogy zsinórban 4 napot ne érjek rá. Sima randi nem opció, ugyanis ez is sima randi, csak megspékeljük egy kis futóversennyel mert ő most le van "sérülve" picit és azt mondtam neki, ha így is lefut, akkor elhívhat vacsizni. Na én ilyenkor nem futok sehova, ömlök. Ha meg találkozok, akkor meg nem értené miért nem futok. Mindketten futóbzik vagyunk.:)

Szóval valami jó ötlet, hogy nem leszek elérhető, még csak egy 15 perce sem este 10kor, amikor már szinte mindenki otthon van?

2022. dec. 6. 12:40
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
91%
Hát figyi, ahogy írod, Te mindig megszenveded a menzeszt. Akkor minden hónapban hazudni fogsz?
2022. dec. 7. 16:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!