Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor mi az a pont, ahol kiábrándultok a másikból?
Általában olyannal ismerkedem, akit megkedvelek és nem nagyon fogtam ki olyat akiből így kiábrándultam volna, max az idő múlása és a talik beszélgetések megszűnése.
23/f
A dohányzás nálam is kizáró ok.
Volt egy lány akivel már jártunk fél éve, volt pár dühkitörése,de ezt elnéztem mondván stresszes,de amikor mentünk vendégségbe elhordta mindennek a barátaim.
Felálltam kézenfogtam hazavittem és megmondtam neki,hogy túlment minden határon, részemről ennyi! Ott kidobtam és már csak a cuccait vittem el neki
Off, de: Párom (már lassan 5 éve együtt) cigizett megismerkedésünkkor. Mi közös baráti kör miatt kezdtünk el beszélgetni, nem konkrét párkeresés céljából.
Mikor megtudta, hogy csak a cigi miatt nem müködhetne kettőnk között mondta, ha velem van, akkor nem fog rágyújtani. Ez így is lett, hétvégéken kibírta. Aztán több, mint 4 hónap együtt járás után elhatározta, hogy leteszi. Azóta nem gyújtott rá, pedig az anyukája szívja és minden nap ott volt/van előtte a kísértés.
Szóval nekem nem kiábrándulás volt, hanem inkább visszatartó erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!