Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mikor váltanak át a nők passzív viselkedésből aktívabbakká? Mikor jön el az a pont,amikor a nő is ráír a pasira?
Ismerkedésnél elvárt hogy a pasi teperjen a nő után és ismerkedés elején jobbára a pasik írnak rá a nőre. Sok nő nyomulásnak vélné ha ő írna az ismerkedés elején a pasinak.
Mikor jön el az a pont a nőknél,amikor már ő maguk is ráírnak a pasira?
Én is azt mondanám hogy ez egyénenként változó.
De talán onnantól, hogy kezd bízni a másikban, kezdi azt érezni hogy nem esik pofára.
Szerintem általanosságban a lanyok ettől jobban félnek, meg ha a pasikkal többször is fordul elő.
Szerintem egy személyfüggő is. Nő vagyok, nagyon nyitott. Mindig meghagyom a férfinak az első lépést kommunikációban és testi közeledésbe is(értsd itt a csókot, vagy a kézfogást). Viszont utána ugyanolyan kezdeményező vagyok, igyekszem aktív részese lenni a dolgonak és kimutatni, ha én is szeretném jobban megismerni. Így kevesebbszer is van félrekommunikálás.
Ismerek olyan nőket is, akik az ismerkedési fázis után válnak kezdeményezővé, az is rendben van. Tényleg nagyon személyfüggő, de szerintem minden esetben a lehetőséget meg kell adni a férfinak, hogy ebből ne legyen probléma
Nőként alapból aktív vagyok, amikor érdekel a másik, mindig is ilyen voltam.
#8 "Amelyik nő képes tisztán, játszmàk nélkül közelíteni hozzád"
pont ilyen vagyok, már a húszas éveimben se szerettem játszmázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!