Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire taszító az, ha ismerkedésnél egy nő totál passzív, elvárja a folyamatos udvarlást, alig érdeklődik?
Én azzal vagyok passzív, aki nem érdekel. Bakker, ezen mit nem lehet érteni? Ha passzív vagyok, tőlem udvarokat napestig.
Ha meg érdekel, akkor minden pillanatban érdekel és mindent megteszek, hogy vele lehessek.
Én akkor vagyok - látszólag - passzív egy férfivel, ha
- nagyon tetszik, de nem vagyok biztos benne, hogy én is tetszek neki, ilyenkor próbálom összeszedni az információkat és a bátorságot, hogy merjek kezdeményezni nála (amit amúgy nem szeretek, mert az első komoly lépés, pl. randira hívás szerintem a férfi feladata, hiszen azért férfi),
- tetszik és láthatóan én is neki, de alpári módon közeledik vagy úgy nyilatkozik rólam pl. a haverjainak, ami nekem nem tetszik és ilyenkor háromszor is átgondolom, hogy van-e értelme kozeledni egy ilyen emberhez, ez a masiknak biztos passzivitasnak vagy visszalepesnek jön le,
- nagyon nem tetszik az illető, de nem akarom elküldeni a sunyiba, ezért türelmesen nem reagálok a kozeledesere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!