Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor mi az a pont, ahol kiábrándultok a másikból?
Mesélek párat:
- Első talin derül ki, hogy sokkal alacsonyabb a vártnál. A sokkal alatt értsd hogy egy fejjel nálam.
- Szintén első tali, olyan nőies volt a hangja és a mosolya, hogy instant nőként kezdtem el nézni rá (képeken nem volt egészen ilyen beütése, élőben a gesztusaival együtt viszont már más volt). Viszont közben nagyon jófej is volt, úgyhogy egész este tök jól elbeszélgettünk, majd a végén megdumáltuk normálisan, hogy nem egymást keressük.
- Csak beszélgetés, jött az "minden nő csak a rosszfiúkra bukik, nincs is jófiúként értelme ismerkedni" című örökzölddel. Nem szeretem a megkereseredett férfiakat, gyorsan elköszöntem.
- Itt már a tali kapujában voltunk, mikor behisztizett, hogy egyik este nem kapcsoltam kamerát (minden este beszéltünk, nagyobb távolságról volt szó). Utána elkezdte kimutatni a foga fehérjét, már aztán beszólt a munkámra is, meg jöttek egyéb hímsoviniszta dolgok (a nőnek a konyhában a helye meg a gyerekekkel). Na ott kiosztottam és azóta se beszéltünk.
- Második talin azt mondta elköszönéskor hogy ő szeret :) Kb 2 hét ismeretség alapján. Megbeszéltük utána a dolgot, de már nem tudtam rá úgy nézni, nem is lett komoly folytatása.
- Rossz volt a szex. Ő meg nagyon jónak értékelte. Itt duplán kiábrándul az ember, egyrészt a rossz élmény, másrészt hogy a másik annyira sem figyelt rá, hogy észrevegye hogy neki ez nem jó.
- High school musicalt nézett a srác
- Netes ismerkedésnél pedig instant kiábrándít, mikor valakinek borzasztó a helyesírása. Erre sajnos számtalan esetet tudnék mondani. Ja, és a kezdő szövegnek írt litániák is ugyanígy hatnak rám. Egy sziát többre értékelek.
-Ha rágyújt, főleg hozzá még elkezd energiaitalt inni.
-Igénytelenség bármi formája.
-Ha csak magáról beszél. Rólam nem kérdez.
-Ha az exeit emlegeti.
-Ha nagyon elemzős, litániákat ír. Szóban meg önmagáról nem beszél, csak engem faggat.
-Ha nem keres "rendszeresen." Néha ír, aztán egy hétig nem, aztán megint ír, vagy az üzenetet el se olvassa.
-Ha nagyon az elején ő már kijelenti hogy szeret, pedig nem is ismer.
-Nem áll ki magáért vagy másért. Arra nem tudok férfiként tekinteni.
-Naggggyon családcentrikus - vagyis anyu, apu a mindennapjai szerves része.
-Ha rájövök, hogy unaloműzésnek használ.
-Ha túl korán szexre akar menni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
- Ha megismerem és nem tetszik a személyisége.
Pl. többször előfordult már, hogy lelki szemtesnek és/vagy pszichológusnak használtak, teljesen kihasználtak érzelmileg.
- Ha rá van kattanva egy témára és nem tud másról beszélni.
Pl. volt egy srác, akivel animék miatt kezdtünk el beszélgetni, de elkanyarodott a téma. Ment azon az úton a beszélgetés, de aztán hirtelen visszahozta az animéket. Ez ment újra a és újra.
- A rossz helyesírás is kiábrándító. (Nyilván gyakran el lehet gépelni dolgokat, de egy, azokat kijavítod, kettő, észre lehet venni, mikor valaki nem tudja, hogyan írják helyesen az adott szót/kifejezést, hiszen akkor szisztematikusan hibázik)
- Egyszer egy sráccal összesen nem beszéltem 1 órát sem, de az is borzasztó volt. Egy rámenős fegyencőr rutinjával faggatott ki mindenről IS. Azt sem tudtam, hogyan meneküljek utána. 😅
- Volt egy oylan is, aki az első talin közölte, hogy ő nagyon keményen drogozott. Utána nem tartott sokáig a randi.
- Egyszer egy srác arról beszélt, hogy az apja hogyan vett vmi bolhapiacon használt wc-t. Akkor azt hazudtam halaszthatatlan, dolgom van és gyorsan leléptem.
- Ha unalmas. Például megesett, hogy beszélgetés közben azon gondolkodtam, hogy mikor hazaérek, mit fogok főzni, takaritani kellene, mit olvassak utána, stb. A srác észre sem vette...
És ezek olyan dolgok, amik csak úgy eszembe jutottak. Ha gondolkodnék, biztosan még egy ilyen lista kijönne. Nem vagyok valami szerencsés. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!