Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportrandit tervezett, de pont akkor lesz meg? Hogy dumáljam ki?
1 napot ki tudnék dumálni, de ő akkor 4 napon át rá fog érni, és ismeri az időbeosztásom, tudja, hogy ennyire nem szoktam elfoglalt lenni, hogy zsinórban 4 napot ne érjek rá. Sima randi nem opció, ugyanis ez is sima randi, csak megspékeljük egy kis futóversennyel mert ő most le van "sérülve" picit és azt mondtam neki, ha így is lefut, akkor elhívhat vacsizni. Na én ilyenkor nem futok sehova, ömlök. Ha meg találkozok, akkor meg nem értené miért nem futok. Mindketten futóbzik vagyunk.:)
Szóval valami jó ötlet, hogy nem leszek elérhető, még csak egy 15 perce sem este 10kor, amikor már szinte mindenki otthon van?
Hát ez tényleg kb 12 éves szint.
"Bocsi, most női bajok miatt nem tudok futni. De szívesen meginnék egy üdítőt/szívesen setalnek egyet a ..."
Akinek ennyi is nehezére esik annak hogy zajlik egy randi? Rá nézni azért mersz?
Kissé nyers vagy kérdező, de attól még az előttem szólóknak igazuk van, ne bonyolítsd túl, szimplán mond el valamilyen szépítő szöveggel hogy megjön és így ezt el kell tolni.
Szerintem itt senki sem tanácsolta azt hogy vérbe áztasd a srácot vagy mutasd meg neki a tamponod (ha már hasonlítod a volt barátodhoz aki ki nem állhatta)
Illetve így már engem is érdekelne hány éves lehetsz kérdező, mert talán én 10-17 év között reagáltam volna így ahogyan az általad ismert srácok
Dehogy kávéznék szívesen. Ilyenkor tabu a randi. Örülök, ha nem görcsölök, nemhogy még mászkáljak.
Akkor lécci töröljétek a vérzést, nincs mentruáció, csak egyszerűen ötleteket kérek, hogy tudjak kidumálni több napot.
Akinek nincs ötlete, kérem olvasson tovább!
Én egy olyan férfitól nem akarnék semmit, aki undorodna a női menstruációtól.
Édes istenem, ez nem egy betegség, nem egy fertőzés, a nőiséged egyik része. (én is a görcsös ájulós fajta vagyok sajnos)
Ha a férfinak annyira undorító a női szervek működése, mehet férfiakkal randizni.
"Az én férfi ismerősöm azt mondta sepciel, hogy ő nem akar hallani semmi folyásos, vérzős női dolgokról, mert rosszul van tőle."
Itt már nem csak a menstruációról van szó, a te kis férfi ismerősöd konkrétan undorodik a női testtől, és megtiltja még azt is, hogy szóba legyen hozva, miközben valószínűleg a kis pöcsét sem törli meg pisike után, mert hát elég azt csak kirázni, azt kit érdekel, hogy hugy foltos lesz a bugyija:D
Te ilyen emberekkel beszélgetés szívem és tartod a kapcsolatot.
"Korábbi barátom sem bírta a vért, akkor sose volt szex."
Sajnálom, hogy kapcsolataiban is szégyelned kellett hogy nő vagy és az ezzel járó folyamatokat:)
Éld le akkor az életed férfiak által elnyomva, és csinálj mindent úgy, nehogy bármilyen női kis butaság megzavarja őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!