Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes hajbeültet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes hajbeültetést csinálnom?

Figyelt kérdés

32F vagyok és elkezdtem kopaszodni kicsit. Szomorú, hogy ilyen fiatalon és már ilyesmivel kell vacakolnom. Fodrász is mondta hogy sajnos a fiatalok körében egyre gyakoribb.

Pénzem lenne rá mert nem keresek olyan vészesen mint mérnök igazából a kérdésem annyi lenne hogy ti megcsináltatnátok?

Éppen mikor a keresztlányommal fotózkodtam vettem észre, hogy fénylik a fejem közepe mert ott megritkult a hajam. Bár már jó ideje ilyen sajnos. Szemből tükörben nem látszik csak ha felűről látja az ember.

Covid óta totál hanyagoltam a párkeresést is. A lányok körében mennyire zavaró tényező ez? Ti mit tennétek?

Nem igazán segít az önbizalmamon mikor látok egy képet így magamról. Még a fogammal volt baj így nincs egy mosolygós kép sem rólam. Azt egy fogszabályzóval orvosoltam. Időben több mint a felén már túl vagyok és kb 6-7 hónap múlva lekerül az is. Éppen örülök és már vannak apróbb mosolyok is így hogy már szépen alakul a fogam erre meg meglátok egy képet magamról a fejtetőmön...

Egy hajbeültetés ára pedig olyan 700k-1.1M között van. Egy konzultációra jelentkeztem eddig csupán ami majd hamarosan lesz szóval még csak fontolgatom.

(Privátba max tudok küldeni képet aki esetleg úgy többet tudna mondani)

2022. dec. 6. 02:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Küldd
2022. dec. 6. 02:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Küldj!
2022. dec. 6. 02:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Mikor volt az utolsó kapcsolatod, mennyi ideig tartott, és mennyi volt a leghosszabb?

Ha zavar, természetesen megéri foglalkozni vele, de nekem volt 18 évesen is félig kopasz évfolyamtársam, sosem okozott gondot neki a pár találás.

Ha arról van szó, hogy a kifogásokat keresed, Covid, fog, kopaszság, akkor nagyon nem a külsőddel kellene foglalkozni, hanem a belsőddel!

2022. dec. 6. 03:04
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha kopaszon jol nezel ki, akkor nem muszaj hajbeultetest valasztanod.
2022. dec. 6. 06:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, de a fogszabályzó mennyibe került és mennyi ideig kell hordanod?

lehet hogy nekem is kéne, de nem tudom hogy belevágjak e

2022. dec. 6. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, van pénzed változtatni akkor hajrá! Olyan ez, mint nőknél a mell.
2022. dec. 6. 10:39
 7/10 A kérdező kommentje:

#1, #2 Nektek küldtem képeket. Illetne nem tudom ki pontozott le titeket vagy hogy miért. Kicsit furcsállom pedig csak segítő szándékkal írtatok ide amit előre is köszönök :)

#3 Lehet hogy igaz nem tagadom. Igazából csak az önbizalmamon dobna kicsit ha jobban néznék ki én is . Igyekszem változtatni azon és egy kicsit igényesebb lenni. Párkapcsolatokból igazából csak 1 komolyabbat tudnék mondani ami tartott kb pár évig a többi annyira nem releváns. Annak is már vagy 6 éve.

Szakítottam mert rájöttem hogy annyira meg akartam felelni a másiknak hogy közbe nem foglalkoztam azzal hogy mi az ami nekem a fontos.

Utána nem is kerestem párt magamnak. Majd jött a covid és megszoktak ezt az állapotot. Illetve szeretném először külsőre is rendbe tenni magam amennyire lehetséges majd utána a párkereséssel foglalkozni. Karrierben is sikerült duplázni fizetés terén. Szóval először a legtöbbet igyekszem kihozni magamból.

A szememmel volt egy lézeres szemműtét így már nem vagyok szemüveges sem. Illetve régen nagyon vékony voltam... 20 dekásként emlegettek... 14-től 26 éves koromig iszonyat nagy kínok árán tudtam csak hízni... Sokan az hiszik hogy fogyni a nehéz.. Egy fenét!! A hízás az sokkal rosszabb :D Most már végre van rajtam hús is... Sőt kicsit túl is léptem. Ember még sohasem örült annyira +3-4 kilónyi súlyfeleslegnek mint én :D

Utána elkezdtem edzeni is de annyira túlzásba vittem/belelkesedtem hogy közbe meg baj történt. A karomnál a hajlatban bevérzett vagy micsoda. Így azt nagyon sokáig hanyagoltam. Aztán meg kiderült hogy nincs semmi baj csak olyan lelkesen csináltam hogy túlozottan növekedett az izomzat így ott lett egy kis stria. Nem is tudtam hogy ilyesmi is létezik én meg totál megijedtem tőle... Szóval azt még lehet újra elkezdem.

Illetve a fogszabi van most rajtam de az szerencsére hamarosan lekerül és végre mosolyoghatok is én nem olyan unott döglött hal lesz a tekintetem 😄

A fogszabit Szegeden csináltam a Dental SiSters-nél. Smilezor van nekem. Nekem 340k-ba került mindenféle rejtett költség nélkül. Most már lehet hogy kicsit több az ára de mindig vannak kedvezmények.

Iszonyat örülök neki. Bármikor ki be vehető és takarítható. Meg nem kell fogdokihoz sem járni vele. Nagyon igényes és totál elégedett vagyok velük.

A fogam szépen alakul és szép lesz a mosolyom most már!!! 😁

2022. dec. 6. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki milyen, ha egész rövidre le van vágva. Van akinek kifejezetten jól áll és férfias. Engem a kopaszodás sem zavarna, sokkal fontosabb, hogy milyen ember vagy, minthogy ritkul a hajad. Nekem is kezd lógni a mellem 😆
2022. dec. 6. 13:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát úgy emberileg nincs velem baj. Max annyi hogy sokat tudok beszélni meg sokat viccelődök. Meg kicsit többet is kimozdulhatnék :D

Szerencsére még nem vagyok olyan vészes állapotban mint a politikusok a parlamentben. Meg annyira engem nem is zavarna. Most azért hosszabb a hajam hogy a problémás területre rá lehessen fésülni így kevésbé látható. Illetve rendeltem ilyen hajvastagító port vagy mit. (ne kérdezd hogy milyen mert pár hete a létezéséről sem tudtam). De majd azt is kipróbálom.

Inkább a probléma ott van hogy kicsit felszínesebbek lettek az emberek. A mostani generációkat jobban foglalkoztatja a külső. Ez lehet hogy jó vagy rossz de igazából mindegy is mert lényeg hogy így van. Ha a hajam meg problémás akkor szerencsére azon lehet változtatni.

2022. dec. 6. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Épp akartam írni, hogy attól rosszabb nincs, mint amikor odafésülgetik és attól látszik még jobban. Ha gondolod küldhetsz képet nekem is. Amit a felszínességről írtál igaz, de legalább tudod melyik nő ment át az első szűrőn. 8-as voltam
2022. dec. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!