Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedek egy sráccal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy sráccal és elhívott randizni de?

Figyelt kérdés

Én komolyabb kapcsolaton vagyok túl, nekem már minden is volt, nem biztos hogy én jelenleg újra kapcsolatra vágynék.. nem tudom mit akarok, sem magamtól sem tőle, nekem egy szimpla barátság is jól tudna esni.. nem értek az ismerkedéshez, eddigi párjaimmal egy jó ó.. ideig csak barátok voltunk, bennem mintha később alakulna ki a vonzalom..

de ugye megkérdezte ha találkozunk azt vehetjük e randinak.. most az én nézőpontomat hogy adjam tudtára? Kérlek segítsetek. Nem akarom hogy azt higgye játszok vele, mert nagyon nem, és nem is szeretnék.

2022. dec. 5. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány évesek vagytok, de szerintem ezt neki is el tudod így mondani. Adj magadnak időt. Ha egyébként sem vagy olyan, aki hipp-hopp szerelmes lesz plusz most vagy túl egy komoly kapcsolaton, ez teljesen érthető. Mondd meg neki, hogy szeretnéd megismerni és találkozni vele, de nem szeretnél semmit erőltetni, hanem inkább kivárni, hogy hogy alakul.

Mi az elején fél évig csak beszélgettünk, barátkoztunk - igaz ezt nem beszéltük meg előre, de így esett jól mindkettőnknek. Ma már több mint 7 éve együtt.

2022. dec. 5. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megmondhatod, hogy ez neked most korai, de szívesen találkoznál, aztán meglátjátok, hogy mi lesz belőle. Ha viszont biztosan nem, akkor mond meg neki azt is.
2022. dec. 5. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni + TE tudod legjobban hogy mit akarsz!

Sok szerencsét!

2022. dec. 6. 00:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne hülyítsd szegény srácot. Egyszerűen élvezed, hogy foglalkozik veled valaki.

Hiába próbálod mondogatni magadnak, hogy korrekt vagy, a leírtak alapján nem vagy az.

2022. dec. 6. 00:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Sosem értettem ezt a randi-nem randi dolgot.

Mindegy, hogy minek nevezzük. Ha randi, akkor is lehet, hogy 5 perc után látni sem akarjátok egymást. Ha nem annak nevezzük, akkor is lehet szex és kapcsolat a vége.

2022. dec. 6. 02:58
 6/8 anonim ***** válasza:

döntsétek el, hogy akarok egymástól valamit vagy nem

ha nem, akkor még 5 év múlva is ott fogtok járni, hogy megfoghatja-e a kezedet

2022. dec. 6. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:

5# abban igazad van, hogy bármiből bármi lehet. Viszont egy randira azért hívunk valakit ill. azért fogadjuk a meghívást rá mert úgy gondoljuk lehet belőle több is. Vagyis vannak elvárások. Nincs garancia az igaz de megvan a cél. Ezzel a tudattal fektetünk bele időt, energiát. Ha valaki a randit elutasítja akkor tudtomra adja, hogy nem kíván velem közelebbi kapcsolatba lépni vagyis ne gondoljam, hogy ha találkozunk akkor ebből lehet valami. Vagyis ha hajlandó ennek ellenére velem találkozni akkor csak az idejét múlatja, tölti el velem mert lehet épp nincs más dolga de én nem érdeklem. Az más dolog, hogy így esélyt sem akar adni a dolognak de ez már az ő döntése.

Ha nekem férfiként azt mondaná egy nő, hogy ne szamítsak semmire akkor tudnám, hogy nem hívom meg sehová. Nincs értelme belefektetni abba , hogy ő unatkozik ezért hajlandó eljönni.

2022. dec. 6. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy add a tudtára, ahogy itt írtad le, őszintén. Jobb ha tudja, hogy még nem szeretnél kapcsolatot inkább barátkoznál, és lehet részéről is rendben lesz
2022. dec. 6. 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!