Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy legyek csajosabb csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek csajosabb csaj?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben az ismerkedéseim alatt megkaptam két pasitól is, hogy fiús érdeklődési köröm van. Szeretném ezt valahogy kompenzálni, de sosem voltam az a műköröm stb. csaj. Mi az, amitől csajosabb lehetnék? Fodrászhoz járok, kozmetikushoz szintén (szemöldökszedés, arckezelés). Sminkelem magam, ugyan nagyon szolidan. Most még elmegyek akkor körmöshöz, az is dob rajta gondolom. Járhatok még szoliba. Ezeken kívül nem jut eszembe más. Esetleg erősebb sminket tudok használni még. Vagy mi az, amitől csajosabb lehetnék? Műszempillát, műkörmöt nem szeretnék.

Esetleg öltözködésben tudok még csajosabb lenni, ha szoknyát, ruhát, magassarkút veszek. Vagy még valami tipp?

2022. dec. 4. 04:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10. Általában nem a pasik szokták akarni megváltoztatni a másikat :))
2022. dec. 4. 07:50
 12/12 anonim ***** válasza:

A csajosság az szerintem adottság, már általánosban tehát serdülőkorban elkezdődik ez a fajta szelekció, hogy kik az osztály csajai és kik azok akik inkább hétköznapibb jelenségek. Ezt nem lehet öltözködéssel, meg egyebekkel kikényszeríteni, ráadásul csak feszeng az ember egy számára idegen szerepkörben.

Nem ettől lesz jó egy párkapcsolat.

2022. dec. 4. 09:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!