Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy legyek csajosabb csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek csajosabb csaj?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben az ismerkedéseim alatt megkaptam két pasitól is, hogy fiús érdeklődési köröm van. Szeretném ezt valahogy kompenzálni, de sosem voltam az a műköröm stb. csaj. Mi az, amitől csajosabb lehetnék? Fodrászhoz járok, kozmetikushoz szintén (szemöldökszedés, arckezelés). Sminkelem magam, ugyan nagyon szolidan. Most még elmegyek akkor körmöshöz, az is dob rajta gondolom. Járhatok még szoliba. Ezeken kívül nem jut eszembe más. Esetleg erősebb sminket tudok használni még. Vagy mi az, amitől csajosabb lehetnék? Műszempillát, műkörmöt nem szeretnék.

Esetleg öltözködésben tudok még csajosabb lenni, ha szoknyát, ruhát, magassarkút veszek. Vagy még valami tipp?

2022. dec. 4. 04:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen kisugárzás kérdése.

Úton útfélen látok nagyon csajos csajokat melegítőben, sportcipőben. Semmi köze a ruhához, arra jöttem rá.

2022. dec. 4. 04:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok.

És ahogy írtad a férfiak se azt mondták, hogy a külsőd nem elég nőies, hanem az érdeklődési köröd.

A kisugárzásban lesz valami.

Vagy mi az érdeklődési köröd amire ezt mondták?

2022. dec. 4. 04:17
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Metroszexuális férfiakra buksz, hogy zavarja őket, ha nem értesz a műkörmökhöz vagy mi van? :D

Mert én még életemben nem tapasztaltam volna, hogy hátrány lett volna valaha az, hogy főleg férfiakat érdeklő dolgok érdekelnek vagy férfitúlsúlyos szakmában dolgozom, sem azt, hogy bárkit zavart volna a férfiak közül, hogy nincs műkörmöm, nem festem a hajam, nem sminkelek és minden, amit elkövetek azért, hogy jól nézzek ki, kimerül abban, hogy sportolok, vigyázok az egészségemre és az 5 évvel ezelőtti divatnak megfelelően öltözködöm (ezalatt a szűkszárú farmert és az egyszerű pólókat, blúzokat értünk, szoknya utoljára temetésen, magassarkú utoljára szalagavatón volt rajtam). Mégis rengeteg férfi üldözött a szerelmével, mikor szingli voltam, most meg a párom meséli, hogy nem egy haverja irigyli (a jó értelemben) a kapcsolatunk azért, mert egymás barátai vagyunk és ők is olyan nőt keresnek, akivel sok a közös téma és kevés a hiszti meg a kényeskedés.

Keresd máshol a hibát, mert ez pont, hogy előny szokott lenni a legtöbb férfi szemében. Legalábbis azok szemében, akiket én valaha ismertem.

Csak akkor hallottam egy férfitől negatívumként, hogy fiúsnak tart egy lányt, ha az a lány a) baromi igénytelen és emiatt taszító (nem, az, hogy nem aszalod a bőröd szoláriumban és nincsenek műkörmeid, nem igénytelenség) b) úgy beszél, hogy kiesik a kapanyél a szájából és ordenáré módon viselkedik, főleg ha iszik.

2022. dec. 4. 05:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradj meg annak aki vagy, ne erőltess magadra egy tőled idegen stílust. Majd lesz olyan akinek így fogsz kelleni.
2022. dec. 4. 05:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se agyalj ilyesmin, tök fölösleges.

Főleg, hogy nem a műköröm tesz nőiessé, hanem a kisugárzás.

2022. dec. 4. 06:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az erdeklodesi kör nem külsőt jelent.

Hanem olyanok pl hogy focizol videojatekozol meg ilyenek

2022. dec. 4. 06:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne foglalkozz azzal aki nem így szeret Téged. Nem Veled vagy vele van a gond. Egyszerűen nem egymást keresitek. Majd találsz olyat akivel jobban összepasszoltok
2022. dec. 4. 06:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

NEKI pont ilyen nőre van szüksége mint aki vagy. Keresd meg! Megéri!

Felesleges olyan dologba belemenni, ami neked nem jön be, csak azért, hogy "csajosabb csaj" legyél.

Önmagad adod többre mész. Lehet nem lesz olyan nagy az érdeklődés, viszont őszintébb, az valószínű.

2022. dec. 4. 07:04
 9/12 anonim ***** válasza:
14%
Ne verd magad koltsegekbe, tenyleg nem ezen mulik. Az azsiai nok farmer polo mukorom nelkul is csajosak mert genetikailag kislanyosak, ra is tesznek egy lapattal hogy ugy is viselkednek, direkt vekony hangon beszelnek. Vedd elo a kislanyos, lanyos oldalad. Lehet a fizs erdeklodesi korok is igazabol a tarsadalombak, fiuknak valo megfelelesbol fakadt eleve. Csinalj csajos hobbikat hogy atszellemulj.
2022. dec. 4. 07:07
 10/12 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan már! Ne a pasiknak akarj megfelelni, a saját bőrödben érezd jól magad!

Soha nincs annak jó vége ha meg akarják változtatni az embert.

2022. dec. 4. 07:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!