Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az, hogy egy sportos, magas, jóképű 30-as orvos egy 42 éves nővel van?

Figyelt kérdés

Igen, értem, lehet mondani, hogy neki az kell, de a nők részéről meg valahogy nem látjuk azt, hogy beérik azzal, ami nem a legjobb (úgy gondolom, hogy a leírt ember elég magas minőséget képvisel a nők szemében)

Ellenben a férfiaktól meg szinte már elvárják, hogy ne a legjobbat akarják, tehát a feszes, fiatal, érzelmileg még nem romhalmaz nőket, akikben van potenciál, ja és még gyereket is tudnak szülni.

Egész személyes sztorira épül a kérdésem, mivel én együtt jártam ezzel a nővel 1 évig, aztán kidobott mert 9 évvel fiatalabb voltam (ő 38 volt), és akkoriban még elég gyerekes is bizonyos tekintetben, de a legnagyobb probléma, hogy már küllemre sem hoztam azt a színvonalat, amit ő elképzelt (egy sportos, plasztikáztatott ügyvéd nőről beszélünk)

De érdekes módon, most ezzel a fószerrel már 3 éve együtt van, és valahogy ott nem probléma, hogy 5 évvel fiatalabb a csávóka. Nyilván értem én, hogy ha jó a KAN, akkor sokkal több minden el van nézve.

De ha én lennék a csávó, akkor tuti nem egy ilyen elhervadt virágszállal élnék együtt (önmagát azonosította így a nő anno)

Az is vicces egyébként, hogy a csávókának az egész családja ős miépes, engem meg elhordott minden nácinak a csaj, amikor megtudta hogy 18 évesen a jobbikra szavaztam vidéken.

De mindenesetre én dugtam 1 évig ezt a nőt, amikor még fiatalabb volt, ez a csávóka meg egy objektíve magasabb kategóriás ember, és ő meg 40-42 évesen kapta meg ezt a nőt? Sajnos én világ életemben csak az elhervadó nőknek kellettem, a fiataloknak nagyon ritkán, mivel nekik még lehetett válogatni a jó pasik közül, szóval én többször szembesültem vele, hogy egy bizonyos kor után mennyire gyorsuló ütemben képes lerongyolódni egy nő, platszika, kondi, botox ide vagy oda. Ja meg hát arról nem is beszélve, hogy ennek a nőknek is elég fullos csávója volt amikor még fiatal volt. Utána meg már valahogy én is belefértem a képbe, de addig csak nem állt le , amig meglett a kompromisszummentes FÉRFI.

Csak a sztoriba mindig a férfiaknak kell úgy tenni, mintha jó üzletet csináltak volna, miközben nyilvánvalóan ők engedtek nagyon sokat.

2022. dec. 2. 16:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 A kérdező kommentje:

mert ugye a probléma meg a fájdalom onnan indul, hogy BEZZEG ha valakinek javul a kinézete, és ide azt kell érteni hogy a teste, akkor egyből növekszik az érdeklődés szintje is.

és még ennek ellenére is megetetnek sok fószert azzal, hogy szépen szorgossan kell dolgozni és akkor majd lesz nő is.

miközben meg kristály tiszta, hogy a kinézet számit

2022. dec. 10. 15:44
 102/117 anonim ***** válasza:
100%

Csávóka

Kan

38 évesen öregszagú nő

Jesszusom.

2022. dec. 10. 15:45
 103/117 A kérdező kommentje:
mint ahogy irtam, egészen meglepő, amikor azt gondolja az ember, hogy a magasan képzett emberek szofisztikált életet vezetnek, a valóság meg az, hogy egy valóvilág szintű dráma
2022. dec. 10. 15:47
 104/117 anonim ***** válasza:
91%
Csak te drámázol, és beteg vagy. Tedd már magadat túl ezen a régi töréneten. Mást választott a nő, nem téged. Szánalmas vagy. Szerencsétlent le akarod húzni, de csak saját magadat sikerült.
2022. dec. 10. 15:52
 105/117 A kérdező kommentje:

okéka, de most érted, ha egyszer összejött egy ilyen SZINTŰ nő, akkor hogyhogy mostmár meg ha fejreállok sem, pedig minden tekintetben előrébb vagyok az életben, és hogyhogy ezt nem veszik észre a nők?

Jaaaaa.hát mert kigyúrva, az továbbra sem vagyok

2022. dec. 10. 15:56
 106/117 anonim ***** válasza:

Túlgondolod ezt. Az egész tanakodásodat a szemétbe kellene dobnod.

Értsd meg hogy csak a lényed miatt kedvelnek vagy nem kedvelnek.

Kapcsolat meg addig tart amíg kedvelnek is.

Hiába van akármilyen rangod vagy kinézeted.

Hacsak nem vagy milliárdos de meg ez sem garantál jó kapcsit, nem fognak veled maradni, ha nem vagy jó fej.

Pláne ez a túlfondolásos okoskodás, még ha fejeden belül is marad, attól méh kilátszik, és kurvára taszító.

Alekosz, te vagy az?!

2022. dec. 10. 16:06
 107/117 A kérdező kommentje:

a kinézet miatt kedvelnek vagy nem kedvelnek

vannak nők így is az életemben, az más kérdés, hogy milyenek. többnyire SZUTYKOK

ez az ügyvédnő kb sírva mondogatta nekem (WTF) a balatonon egy kajáldában üldögélve, hogy "jó velem lenni", nyilván közben meg az akkor épp szintén a balaton soundon az új (fiatal) nőjével verető exét siratta, miközben velem volt. Kb az egész kapcsolat arról szólt, hogy a régi (jobban kinéző) exét siratta.

És hiába mondogatta, hogy velem milyen könnyü és a másik gyerekkel meg a volt férjével is milyen kinszenvedés és dráma volt mint, ez mégsem volt pozitiv, mert az hogy velem könnyü = UNALMAS, mert nem voltak nagy érzelmi kilengések, és ez kezdődik annál, hogy a kinézetem nem váltott ki erős érzelmeket, sajnos ez a tényező nem elhanyagolható fontosságú.

Emlékszem, amikor egy szilveszteren bemutatkozott a haverjaimnak, akkor a "férj és feleség?" vicces kérdésre azt válaszolta hogy "á...csak dugunk"

VAlamint egyszer elmentünk egy esküvöre is és ott is oylan kényszeredetten mutatott be az ott lévőknek, magyarul SZÉGYELLT.

Arról meg nem is beszélek, hogy random emberek többször sokféle helyzetben elkezdtek POFÁZNI,megjegyzéseket tenni, hogy ez most mi? Óvónéni + kisgyerek?

Meg az is elég erős volt, amikor elkezdte ecsetelni, hogy amúgy ő általában azokkal jött össze, akiktől még éppen nem undorodott, de fel akarták szedni.

HÁT KÖSZ.

2022. dec. 10. 16:11
 108/117 A kérdező kommentje:
meg ha nem számitana a kor, akkor nem 33-nak adta volna ki magát 38 évesen a tinderen anno....
2022. dec. 10. 16:15
 109/117 A kérdező kommentje:

ja meg az is vicces volt ahogy az exe úgy hivatkozott rám, hogy "the boy"

legalább én nem egy depressziós szorongó, öngyilkossági kisérletes munkanélküli voltam, aki átverte, lehúzta és megcsalta a nőt

de azért viccces hogy még ennek ellenére az anyukával kórusban nyomatta a csaj, hogy ez egy mennyire JÓ ember volt.

hát értem én hogy kellett volna a genetikája

2022. dec. 10. 17:38
 110/117 anonim ***** válasza:
93%
Szánalmas vagy!
2022. dec. 10. 17:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!