Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az, hogy egy sportos, magas, jóképű 30-as orvos egy 42 éves nővel van?

Figyelt kérdés

Igen, értem, lehet mondani, hogy neki az kell, de a nők részéről meg valahogy nem látjuk azt, hogy beérik azzal, ami nem a legjobb (úgy gondolom, hogy a leírt ember elég magas minőséget képvisel a nők szemében)

Ellenben a férfiaktól meg szinte már elvárják, hogy ne a legjobbat akarják, tehát a feszes, fiatal, érzelmileg még nem romhalmaz nőket, akikben van potenciál, ja és még gyereket is tudnak szülni.

Egész személyes sztorira épül a kérdésem, mivel én együtt jártam ezzel a nővel 1 évig, aztán kidobott mert 9 évvel fiatalabb voltam (ő 38 volt), és akkoriban még elég gyerekes is bizonyos tekintetben, de a legnagyobb probléma, hogy már küllemre sem hoztam azt a színvonalat, amit ő elképzelt (egy sportos, plasztikáztatott ügyvéd nőről beszélünk)

De érdekes módon, most ezzel a fószerrel már 3 éve együtt van, és valahogy ott nem probléma, hogy 5 évvel fiatalabb a csávóka. Nyilván értem én, hogy ha jó a KAN, akkor sokkal több minden el van nézve.

De ha én lennék a csávó, akkor tuti nem egy ilyen elhervadt virágszállal élnék együtt (önmagát azonosította így a nő anno)

Az is vicces egyébként, hogy a csávókának az egész családja ős miépes, engem meg elhordott minden nácinak a csaj, amikor megtudta hogy 18 évesen a jobbikra szavaztam vidéken.

De mindenesetre én dugtam 1 évig ezt a nőt, amikor még fiatalabb volt, ez a csávóka meg egy objektíve magasabb kategóriás ember, és ő meg 40-42 évesen kapta meg ezt a nőt? Sajnos én világ életemben csak az elhervadó nőknek kellettem, a fiataloknak nagyon ritkán, mivel nekik még lehetett válogatni a jó pasik közül, szóval én többször szembesültem vele, hogy egy bizonyos kor után mennyire gyorsuló ütemben képes lerongyolódni egy nő, platszika, kondi, botox ide vagy oda. Ja meg hát arról nem is beszélve, hogy ennek a nőknek is elég fullos csávója volt amikor még fiatal volt. Utána meg már valahogy én is belefértem a képbe, de addig csak nem állt le , amig meglett a kompromisszummentes FÉRFI.

Csak a sztoriba mindig a férfiaknak kell úgy tenni, mintha jó üzletet csináltak volna, miközben nyilvánvalóan ők engedtek nagyon sokat.

2022. dec. 2. 16:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/117 A kérdező kommentje:

hát na...nekem nem frekventált hogy kellek egy vállalható kinézetű nőnek

hidd el, ha minden héten megdugnék egy ilyet, vagy akár csak minden hónapban, akkor nem menne a rinya

de sajnos ehhez nekem nagyon meg kellene erőltetni magam és még nem tudtam az elmúlt 4 évben megerőltetni magam olyan szinten ami átüti a küszöbszintet

nyilván voltak nőim de csak azok akik az én szintemen voltak és igy viszonylag normális keretek között össze lehetett jönni velük.

most lehet mondani hogy a szebb nő is csak ember, de aki benne van a helyzetben az tudja, hogy a nő nagyon máshogy beszél egy jóképűvel

2022. dec. 3. 10:58
 92/117 anonim ***** válasza:
100%

Akkor további jó szerencsétlenkedést! Ahelyett, hogy örülnél, hogy találsz egy hozzád illő, "szinteden lévő" nőt, itt rinyálsz, hogy az neked nem jó.

Bocs, de senki nem fog sajnálni.

2022. dec. 3. 14:35
 93/117 A kérdező kommentje:

a szintemen lévő nőknek nem kellek és az attól jobbaknak sem

ha nem én vagyok a jobb, akkor hogyan tudna felnézni rám?

értelemszerüen az orvos csávóka jobb mint az öregedő ügyvéd nő, ezért működik a kapcsolat.

2022. dec. 3. 19:42
 94/117 anonim ***** válasza:
75%
Én nem akarok ilyesmikről tudni, pláne nem mese szinten.
2022. dec. 9. 18:52
 95/117 anonim ***** válasza:
100%

93

4 év van közöttük. AZ nem sok. Ennyi erővel a pasi is öregedő.

2022. dec. 9. 18:57
 96/117 A kérdező kommentje:
de értsd már meg hogy a nők máshogy öregednek
2022. dec. 9. 19:59
 97/117 anonim ***** válasza:
95%

Hagyjuk már ezt a nők máshogy öregednek teóriát. Az átlag férfi is negyvenévesen kopaszodik, pocakot ereszt, megereszkedik az arca.

Ha sportos, nem cigizik/vedel és jó a genetikája, akkor meg jól néz ki. Ahogy a jó genetíkájú 40 éves, egészséges, sportos kozmetikushoz, körmöshöz járó műcicis, póthajas stb nő is jól néz ki, a lelakott meg nem. Ha nem így lenne, akkor nem keseregnél, hogy miért nem inkább veled van, mert hát olyan csini volt. Ez csak egy hülye incelteória lelkiismeret/ego megnyugtatásához mint a minden nő csak pénzre megy, a férfi többlet és a többi. Vagy tényleg azt hiszed, hogy minden 40+ férfinek bababőre van és rózssszín unikornisokat pukizik?

2022. dec. 9. 22:05
 98/117 A kérdező kommentje:

A lényeg az h a NŐK jók

a himnemuek meg diszno semmirekellők

2022. dec. 9. 23:05
 99/117 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok baromságon agyalsz feleslegesen. Meg ez a korkérdés, hogy hogy lehet. Hat úgy, hogy nekik nem a kor számít.

Ha meg nem jók a negyvenesek, miért nem vagy huszassal? Biztos van az a huszonéves akit fel tudsz szedni. Ja az meg neked nem felel meg ezértazért. Tipik időpazarló vagy. Fessél inkább, vagy írj könyvet, én nem is értelek, miert ilyesmire bszod el az időt meg az agyi kapacitásodat.

2022. dec. 10. 10:28
 100/117 A kérdező kommentje:

azért nem vagyok fiatal nőkkel, mert nem kellek nekik. Mert nekik még lehet válogatni jobban, többek között azért, mert a JÓ KANOK, akik még válogathatnak a nők közül, rendre a fiatalokat választják. Mert megtehetik.

Én meg lemorzsolódok a mezőnyből és maradnak az idősebbek. Persze azok is jó KAN-t szeretnének, csak a jó KAN-ok meg a fiatalokra hajtanak, mert ők is a legjobbat akarják maguknak.

Hát figyi, azért annyira nem pazaroltam el az életem, mert elértem valahova az életben, számon tartanak a szakmámban, jól keresek, lakás, autó stb, de ez valahogy nem konvertálódik vállalható nőkké, és ez a legnagyobb probléma.

Jelenleg olyan nőket tudok összeszedni, mint amikor még kalácsképű csóró egyetemista meg munkanélküli voltam. Én ugy gondolom, hogy ha legalább a megélhetésemmel növelem a hasznosságomat a nők szemében, akkor ez hozzon már nagyobb szintű érdeklődést is.

2022. dec. 10. 15:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!