Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az, hogy egy sportos, magas, jóképű 30-as orvos egy 42 éves nővel van?

Figyelt kérdés

Igen, értem, lehet mondani, hogy neki az kell, de a nők részéről meg valahogy nem látjuk azt, hogy beérik azzal, ami nem a legjobb (úgy gondolom, hogy a leírt ember elég magas minőséget képvisel a nők szemében)

Ellenben a férfiaktól meg szinte már elvárják, hogy ne a legjobbat akarják, tehát a feszes, fiatal, érzelmileg még nem romhalmaz nőket, akikben van potenciál, ja és még gyereket is tudnak szülni.

Egész személyes sztorira épül a kérdésem, mivel én együtt jártam ezzel a nővel 1 évig, aztán kidobott mert 9 évvel fiatalabb voltam (ő 38 volt), és akkoriban még elég gyerekes is bizonyos tekintetben, de a legnagyobb probléma, hogy már küllemre sem hoztam azt a színvonalat, amit ő elképzelt (egy sportos, plasztikáztatott ügyvéd nőről beszélünk)

De érdekes módon, most ezzel a fószerrel már 3 éve együtt van, és valahogy ott nem probléma, hogy 5 évvel fiatalabb a csávóka. Nyilván értem én, hogy ha jó a KAN, akkor sokkal több minden el van nézve.

De ha én lennék a csávó, akkor tuti nem egy ilyen elhervadt virágszállal élnék együtt (önmagát azonosította így a nő anno)

Az is vicces egyébként, hogy a csávókának az egész családja ős miépes, engem meg elhordott minden nácinak a csaj, amikor megtudta hogy 18 évesen a jobbikra szavaztam vidéken.

De mindenesetre én dugtam 1 évig ezt a nőt, amikor még fiatalabb volt, ez a csávóka meg egy objektíve magasabb kategóriás ember, és ő meg 40-42 évesen kapta meg ezt a nőt? Sajnos én világ életemben csak az elhervadó nőknek kellettem, a fiataloknak nagyon ritkán, mivel nekik még lehetett válogatni a jó pasik közül, szóval én többször szembesültem vele, hogy egy bizonyos kor után mennyire gyorsuló ütemben képes lerongyolódni egy nő, platszika, kondi, botox ide vagy oda. Ja meg hát arról nem is beszélve, hogy ennek a nőknek is elég fullos csávója volt amikor még fiatal volt. Utána meg már valahogy én is belefértem a képbe, de addig csak nem állt le , amig meglett a kompromisszummentes FÉRFI.

Csak a sztoriba mindig a férfiaknak kell úgy tenni, mintha jó üzletet csináltak volna, miközben nyilvánvalóan ők engedtek nagyon sokat.

2022. dec. 2. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/117 anonim ***** válasza:
100%

Ha igyis van, ő még így is kell valakinek mint látod

Nem is akármilyen pasinak elmondásod szerint

És te? Te kinek kellesz?

2022. dec. 2. 16:44
 22/117 A kérdező kommentje:

21-es

kellek éppen nőknek, de nyilván max átlagosaknak, és rendszerint nem a 20on éveseknek.

nem kevés 40-es nővel volt már dolgom, főként internetről. Nettó kukázás feelingű a dolog.

SZal nekem az nem játszik hogy elmegyek szórakozóhelyre aztán hazarántok valami nőt ha akarom ha nem, mivel rám tapadnának. Általában teljesen a véletlenen múlik, meg azon hogy mennyit gürizek a dolgon.

Az ügyvédnő is úgy jött össze hogy fizetgettem tinderen szorgosan a boostokat, kb belement 100 ezer forint és kb igy tudtam matchelni a nővel. És pont jó volt a szövegem és ezért összejött. Jameg azért jött össze mert ez a nő totál maga alatt volt, mert akkor dobta ki a sziv szerelme akiről fentebb irtam.

Ugyhogy én csak ilyen beugrós barát voltam, csak ugye ő nem tud gátat szabni annak, hogy a férfiaknak meg akar felelni, akikkel éppen van, még akkro is ha nem optimális számára a helyzet. SZerintem úgy tudtam bennmaradni nála, hogy jól meg tudtam dugni meg azért én is értelmiségi vagyok, és ez imponált neki.

De az elmúlt 4-5 évben sokkal előrébb vagyok az életben, többet keresek, jobban nézek ki (igaz csak ruhák terén, mert testalkat továbbra is trash), sokkal határozottabb vagyok és kigyűrt, aztán ennek ellenére még kevesebb nőnek kellek, mint amikor egy kis noném csumpika voltam.

2022. dec. 2. 16:49
 23/117 anonim ***** válasza:
100%
Fú de alja proli az egész sztori, a kérdezővel az élen. Mérnök, ügyvéd, orvos, és ez a szint? :(
2022. dec. 2. 16:51
 24/117 A kérdező kommentje:

pfff, hát igen, ez lehet meglepő lehet, de ezek a látszólag értelmiségi emberek olyan szintű drámázást nyomnak, hogy a hajam égnek állt amikor benne voltam, és láttam a történéseket.

Most egy totál egyszerű nővel vagyok együtt, ráadásul nem is magyar, és sokkal nőiesebb mint ez az egész banda együtt véve. Visszanőtt tőle minden korábban elveszített agysejtem. Ha fiatal lenne már régen elvettem volna feleségül.

2022. dec. 2. 16:52
 25/117 A kérdező kommentje:

23

hát én az ő szemükben csak ilyen kis "random főiskolát végzett senki" voltam amúgy, mivel CSAK egy bme alapképzést tudtam felmutatni, igaz azzal többet kerestem a szakmámban mint a legtöbb msc-s...

2022. dec. 2. 16:53
 26/117 anonim ***** válasza:
97%
Te még látszólag sem vagy értelmiségi.
2022. dec. 2. 16:53
 27/117 anonim ***** válasza:
100%

"Ha fiatal lenne már régen elvettem volna feleségül."

De ha fiatalon elvetted volna, most is ez a nőd lenne. Tehát elvennéd meg nem is? Ember! IQ 200! Gondolkozz már :)

2022. dec. 2. 16:55
 28/117 A kérdező kommentje:

a nő 26 évesen feleségül ment egy 10 évvel idősebb fószerhez, aki lehúzta anyagilag és verte is, de együtt éltek, meg a csávóka felvetett egy lakáshitelt a csajjal.

értelmiségi azt modnod?

2022. dec. 2. 16:55
 29/117 A kérdező kommentje:

27

fiatal korában elveszem. Utána még 10+ évig jól néz ki. És együtt öregszünk meg. ÉS ez teljesen normál.

De az nem normál, hogy a csávóka még teljesen partiképes, a nő meg már nagymama lehetne.

2022. dec. 2. 16:56
 30/117 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, ez az egész szöveg pontosan olyan, mint amilyen beszélgetéseket a külvárosi kocsmákban hallasz 50-es hajléktalannak kinéző proliktól, miközben mámoros tekintettel bambulnak az M1 híradóra és néha elejtenek egy "hubazmeg"-et.
2022. dec. 2. 16:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!