Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az, hogy egy sportos, magas, jóképű 30-as orvos egy 42 éves nővel van?

Figyelt kérdés

Igen, értem, lehet mondani, hogy neki az kell, de a nők részéről meg valahogy nem látjuk azt, hogy beérik azzal, ami nem a legjobb (úgy gondolom, hogy a leírt ember elég magas minőséget képvisel a nők szemében)

Ellenben a férfiaktól meg szinte már elvárják, hogy ne a legjobbat akarják, tehát a feszes, fiatal, érzelmileg még nem romhalmaz nőket, akikben van potenciál, ja és még gyereket is tudnak szülni.

Egész személyes sztorira épül a kérdésem, mivel én együtt jártam ezzel a nővel 1 évig, aztán kidobott mert 9 évvel fiatalabb voltam (ő 38 volt), és akkoriban még elég gyerekes is bizonyos tekintetben, de a legnagyobb probléma, hogy már küllemre sem hoztam azt a színvonalat, amit ő elképzelt (egy sportos, plasztikáztatott ügyvéd nőről beszélünk)

De érdekes módon, most ezzel a fószerrel már 3 éve együtt van, és valahogy ott nem probléma, hogy 5 évvel fiatalabb a csávóka. Nyilván értem én, hogy ha jó a KAN, akkor sokkal több minden el van nézve.

De ha én lennék a csávó, akkor tuti nem egy ilyen elhervadt virágszállal élnék együtt (önmagát azonosította így a nő anno)

Az is vicces egyébként, hogy a csávókának az egész családja ős miépes, engem meg elhordott minden nácinak a csaj, amikor megtudta hogy 18 évesen a jobbikra szavaztam vidéken.

De mindenesetre én dugtam 1 évig ezt a nőt, amikor még fiatalabb volt, ez a csávóka meg egy objektíve magasabb kategóriás ember, és ő meg 40-42 évesen kapta meg ezt a nőt? Sajnos én világ életemben csak az elhervadó nőknek kellettem, a fiataloknak nagyon ritkán, mivel nekik még lehetett válogatni a jó pasik közül, szóval én többször szembesültem vele, hogy egy bizonyos kor után mennyire gyorsuló ütemben képes lerongyolódni egy nő, platszika, kondi, botox ide vagy oda. Ja meg hát arról nem is beszélve, hogy ennek a nőknek is elég fullos csávója volt amikor még fiatal volt. Utána meg már valahogy én is belefértem a képbe, de addig csak nem állt le , amig meglett a kompromisszummentes FÉRFI.

Csak a sztoriba mindig a férfiaknak kell úgy tenni, mintha jó üzletet csináltak volna, miközben nyilvánvalóan ők engedtek nagyon sokat.

2022. dec. 2. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/117 anonim ***** válasza:
95%

" de ezek a látszólag értelmiségi emberek olyan szintű drámázást nyomnak"

Egyedül te drámázol itt, szánalmas módon.

2022. dec. 2. 16:57
 32/117 A kérdező kommentje:

nem különösebben tetszik, hogy nekem még nagyon nagyon sok erőfeszítést kell tenni azért hogy vállalható kinézetű nőknek is felkerüljek a radarra miközben másoknak ez születési adottság.

én bekajáltam a mesét, hogy majd ha kijárom az iskolát meg majd ha jó munkám lesz akkor majd hasra fognak esni a nők képletesen szólva, de sajnos nem ez a helyzet

még leszakadt nők is úgy beszélnek magasan képzett férfiakról mintha valami mindennapi dolog lenne az életükben.

2022. dec. 2. 17:01
 33/117 anonim ***** válasza:
91%

Másnak is van jó munkája. Miért kéne ettől hasra esni?

Neked simán az a bajod, hogy átsüt a rohadó személyiséged mindenen, és menekülnek előled.

2022. dec. 2. 17:28
 34/117 A kérdező kommentje:

lehet magyarázni a nagy erkölcsi csőszködést

de ha jo a KAN akkor nagyon sok minden el van nézve és nem baj ha TÉNYLEGESEN egy rohadék a csávóka

2022. dec. 2. 17:45
 35/117 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy rohadék? Nekem te tűnsz annak, már bocs
2022. dec. 2. 17:56
 36/117 A kérdező kommentje:

ahogy leirtam, volt egy szivszerelme ennek a nőnek, több mint 6 évig voltak távkapcsolatban, egy belgiumban élő arab gyerekkel, aki nem elég hogy egy depressziós szorongó nettó munkanélküli volt, aki az apja számtek boltjában csövelt, de megcsalta a csajt, és lehúzta pénzzel.

pl minden nyáron elvitette magát nyaralni a csajjal és még utoljára is bejátszotta és UTÁNA benyögte hogy amugy már a 20 évvel fiatalabb mostohahúgát dugja egy ideje.

ÉS még ezek után egy hétig itt csövelt a csajnál pesten és csak utána ment vissza belgiumba.

NA és erre az emberre mondta a csaj meg az anyukája KÓRUSBAN az én jelenlétembebn, hogy ő végsősoron egy jó ember volt.

mert ugye ha jó a KAN, akkor meg kell érteni a fájdalmát.

2022. dec. 2. 18:00
 37/117 anonim ***** válasza:
19%
Itt jön be a képbe, amikor a szépség nem minden, a nő megrogyik és kétségbeesésében lejjebb adja. Addig nem. Addig virgonckodnak, amíg feszes a mell, kerek a fenék. Addig kukázzák a férfiakat, aztán visszanyal a fagyi és őket kukázzák.
2022. dec. 2. 18:03
 38/117 A kérdező kommentje:

velem sem adta lentebb annyira, persze egy nőnek már az nagyon nagy kompromisszum hogy a tag nem magas, sportos, jóképű és nem is határozott.

de azért hozzá kell tegyem hogy ezen a nőn már nagyon látszott a kor, emlékszem elvitt balaton soundra és az apartmanban a szomszéd részben lévő fiatal csávókák ott sutyorogtak, hogy "jön a kisgyerek meg az óvónéni"

2022. dec. 2. 18:05
 39/117 A kérdező kommentje:
de azért még sminkelve meg kiöltözve elég jól eladható volt a külleme amúgy. És hát nyilván élt is vele.
2022. dec. 2. 18:06
 40/117 anonim ***** válasza:
9%

Nőkbe eléggé bele van programozva a túlélés: máter, mutter.

Sokszor még akkor se csüggednek, amikor már nagyon lefelé áll a zászló.

Mindenből a legjobbat akarják.

2022. dec. 2. 18:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!