Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknál mit jelent a kiélés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál mit jelent a kiélés?

Figyelt kérdés

Azt hogy a legmenőbb, legjóképűbb, legizmosabb fiúkat megszerezzék és velük legyenek kapcsolatban?

Ilyenkor olyan fiúkkal jönnek akikkel komoly kapcsolatot, házasságot nem tudnának elképzeni, de szórakoztató, mozgalmas életük lehet mellettük?

Mikor nőnek ki belőle, hány évesen?

2022. dec. 1. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Van, aki soha nem volt ilyen, van aki meg negyven évesen is így viselkedik. Ez nem nem vagy kor függő.

Én sosem voltam olyan, aki vágytam arra, hogy minden második pali farkába beleuljek, engem mindig az intim, mely érzelmi kapcsolatok érdekeltek, már 17 évesen is amikor először lett kapcsolatom.

24N

2022. dec. 1. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Pont gyakorin ismerkedtem meg egy nővel, kiírt egy szomorú kéjdést, mert hát a passi dobta... és jajj, mi történhetett.

Nos, kiderült, hogy csajunk 13 évesen vesztette el a szüzességét, kb. évi 1 pasit fogyasztva 25+ évesen 15 pasija volt, de sose semmi komoly. Vagy ha még talált is egy komolyat, összeköltöztek, a csávó pénzes volt, nem dolgozott a szülei vállalkozása miatt, egyszer elment reggel dolgozni, de csaj úgy ment haza, hogy a csávó már otthon volt, hát kiderült, hogy emberünk fullra nem dolgozott, mert a szülei eltartották, otthon videójátékozott. Csajunk meg... jajj, szakított vele! Pedig együtt éltek és olyan komoly volt a pali! CSak vele költözne össze, a jóképű gazdaggal, mással nem!

A kérdést azért írta ki, mert hát mi az, hogy engem, ilyen jó nőt eldob a pasi? Kiderült, hogy pasinknak már menyasszonya volt. De ez a nő mégis szakított vele. Így úgy volt vele, tojik a nőkbe, inkább csak kiéli magát. Tehát az alfahímet dobja az alfa+ Playboy-címlapos nő, és rögtön lecsap a következő jó csajra, aki persze elhiszi, hogy lesz valami, de ugyanő nő komolyat akar, és azt hiszi, ez a sebzett kangalamb lesz majd az, aki... de, nem. Megdugja, eldobja. A nő meg nem érti. Ő, a fullos suna, nem elég! Én se értem, milyen nő lehet, aki azt a pasit dobja? A nő dobja a pasit, a pasi dobja az alatta lévő nőt, az a nő meg rád se néz, egy randit se ad... na, akkor képzeld el, hogy hol érezheti magát a sok Incel Béla!

Később még beszéltünk, lett egy pasija, de hiába szerette a férfi őt, ő nem... ezért szakított vele. DE minek jött akkor össze vele? Rejtély. Jóképű volt, és annyi elég. Oké. Azóta meg csak megdugatja magát pasikkal, tehát a fenti 15+ pasi már 18. És akkor, mikor ezt elmondta, kimondta az igazságot: már érti a pasikat, miért olyanok, hogy mindenkit megdughatnak és megszerezhetnek, mert egyszerűen jó érzés! És akkor ő is ilyen lesz. Folytatja kapcsolat nélkül és akivel akar szexet, azzal lesz, nem számít, ki milyen. Hiába lennél ötgyerekes családapa vele, még csak egy randit se kaphatsz tőle, neki a fuckboy kell... jó éjszakát!

2022. dec. 1. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem beszéltünk erről még a 4 milliárd fős lánygyűlésen.
2022. dec. 2. 00:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem, nem az amit leírtál kérdező.

Annyit takar, hogy fiatal, csinos és szerinte bármit megtehet, neki bármit szabad.. Ilyenkor van a tudatlanra isszuk magunkat minden hétvégén és mindent megteszünk mindenkivel időszak (nem kell, hogy fullos legyen a srác a legutolsó csöves is meg a legalpáribb cigány is belefér). Nem akarnak elköteleződni csak f*szról f*szra ugrálnak mert nekik így jó és “tapasztalatot szereznek”. Ez elkezdődik olyan 14 körül náluk és addig tart amíg észbe nem kapnak, hogy mostmár család/gyerek kellene mert kifutnak az idejükből, ez olyan 30 környékén szokott bekövetkezni.

Persze van kivétel és tisztelet is nekik, de azok már kapcsolatban vannak és nem fogják őket elengedni egy jó darabig.

2022. dec. 2. 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!