Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednél ilyennel? Jegyben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél ilyennel? Jegyben járt, 8 éves párkapcsolat

Figyelt kérdés

Szóval a srác 1 éve van egyedül, 8 év után mentek szét a párjával.

2019-ben a covid miatt nem tudtak összeházasodni, aztán a nő szakított vele, aztán újra összejöttek, majd ő szakított a nővel, mert elvileg úgy érzete, nem szereti “eléggé”, de együtt maradtak, majd tavaly szeptemberben otthagyta a csajt végleg.

Azt mondja, 1 év alatt jobban megismerte és megszerette saját magát. Újra felépítette az életét és a nő is, azóta nem találkoztak. (Láttam Instagrammon, hogy a nőnek van már új párja is).

Én folyton attól rettegnék, hogy még mindig a csajt szereti, hiányzik neki, gondol rá meg minden és én csak egy pótlék vagyok. Meg majd esetleg újra összejönnek vagy csak simán kitesz.

Azt hallottam, hogy a párkapcsolat fele kell években ahhoz, hogy valakin túl tudj lenni, ha egyszer nagyon szeretted. Nálam ez igaz… mai napig gondolok egy exemre és csak rá és nem tudom miért… őt szerettem igazán.

Mit gondoltok?

Köszönöm a válaszokat!

Ő 35/F, én 28/N

2022. dec. 1. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy 3 éves kapcsolaton azonnal túltettem magam még úgyis, hogy engem rúgtak ki belőle (végre). Aztán jó ideig senkim nem volt.

Ha ez a feleidős dolog igaz lenne, akkor ha most szakítanék az életben nem csajoznék.

2022. dec. 8. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!