Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednél olyan nővel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyan nővel, aki együtt él az exével?

Figyelt kérdés

7 év házasság után elváltunk.

Közben vettünk egy közös házat. A ház az övé marad. Ki kell fizetnie a részem, de nincs miből. Így megegyeztünk,hogy amíg gyűjtögetek albérletre. (Vagy nagyobb összeghez jut.) Maradok.

Vannak még kiadásaink és együtt kényelmesebb, olcsóbb, mint egyedül.

Közös szabály, hogy ismerkedéskor (és később sem) hozhat egyikünk sem új partnert haza oda. Tehát én tudnék menni csak.

Gyerekünk nincs.

Tudom, ez nagyon bizarr. De tudnátok komolyan venni egy ilyen nőt aki így él féltékenykedés nélkül?

30N 34F

2022. jún. 14. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Meddig akarsz/akartok gyűjtögetni? Nem lenne egyszerűbb eladni a házat és külön menni?
2022. jún. 14. 23:43
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Kizár dolog!

Miért mész bele? Az életben nem kapod meg a pénzed, évtizedekig kolonc lesz a nyakadban, és az új párod is ezzel szivatod.

2022. jún. 14. 23:47
 3/14 A kérdező kommentje:

Miért adnánk el? Hogy visszafizethessük a hitelt és mindketten előlről kezdjük, a nulláról?

Az önerőt együtt raktuk össze. A házban nekem is van pénzráfordításom, igaz. De a hitelt már jóideje ő fizeti. Minden más felesben megy.

Sokat köszönhetünk egymásnak. Ha a pénzem nem is kapom vissza van hol kvázi "ingyen" laknom, míg normálisan összeszedem magam.

A kérdésre válaszoljatok legyetek szívesek!

Szeretnék ismerkedni és nem tudom hogy ez van-e annyira meredek, hogy normális férfi belemenne-e?

2022. jún. 15. 00:24
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Engem nem zavar. Habár azt nem ertem h miért nem vihet senki senkit haza. Külön vagytok, csak közös lakbér én ezt így fogom fel. Szerintem is jogos h nem adjatok el. Amúgy én jobban örülök olyan ex nek akivel jóban lehet lenni mind olyannak aki tönkre akar tenni
2022. jún. 15. 01:34
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

Komoly kapcsolatra nem, mert bármikor becsúszhat szex köztetek.

De volt több "foglalt" szeretőm, így szexre/alkalmira simán.

2022. jún. 15. 02:02
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem, komolyra biztos, hogy nem. Szexkapcsolat oké, az miért ne.
2022. jún. 15. 06:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. jún. 15. 06:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem rajongnék az infótól, de ha komolyan érdekel a nő akkor belefér. Pláne hogy én egyedül élek, így ha alakul a dolog nálam ellehet tölteni az időt, és idővel akár összeköltözni is. 32/F
2022. jún. 15. 07:02
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

Komoly kapcsolatot keresel vagy egy kicsit lazább is szóba kerülhet?

48+Ffi

2022. jún. 15. 07:03
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Én biztosan megismernélek. De ahogy előttem írták főleg osszejaros szexelős dolgok lehetnek ebben.

Több nem.

40f

2022. jún. 15. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!