Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan nővel, aki együtt él az exével?
7 év házasság után elváltunk.
Közben vettünk egy közös házat. A ház az övé marad. Ki kell fizetnie a részem, de nincs miből. Így megegyeztünk,hogy amíg gyűjtögetek albérletre. (Vagy nagyobb összeghez jut.) Maradok.
Vannak még kiadásaink és együtt kényelmesebb, olcsóbb, mint egyedül.
Közös szabály, hogy ismerkedéskor (és később sem) hozhat egyikünk sem új partnert haza oda. Tehát én tudnék menni csak.
Gyerekünk nincs.
Tudom, ez nagyon bizarr. De tudnátok komolyan venni egy ilyen nőt aki így él féltékenykedés nélkül?
30N 34F
Kizár dolog!
Miért mész bele? Az életben nem kapod meg a pénzed, évtizedekig kolonc lesz a nyakadban, és az új párod is ezzel szivatod.
Miért adnánk el? Hogy visszafizethessük a hitelt és mindketten előlről kezdjük, a nulláról?
Az önerőt együtt raktuk össze. A házban nekem is van pénzráfordításom, igaz. De a hitelt már jóideje ő fizeti. Minden más felesben megy.
Sokat köszönhetünk egymásnak. Ha a pénzem nem is kapom vissza van hol kvázi "ingyen" laknom, míg normálisan összeszedem magam.
A kérdésre válaszoljatok legyetek szívesek!
Szeretnék ismerkedni és nem tudom hogy ez van-e annyira meredek, hogy normális férfi belemenne-e?
Komoly kapcsolatra nem, mert bármikor becsúszhat szex köztetek.
De volt több "foglalt" szeretőm, így szexre/alkalmira simán.
Komoly kapcsolatot keresel vagy egy kicsit lazább is szóba kerülhet?
48+Ffi
Én biztosan megismernélek. De ahogy előttem írták főleg osszejaros szexelős dolgok lehetnek ebben.
Több nem.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!