Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan nővel, aki együtt él az exével?
Figyelt kérdés
7 év házasság után elváltunk.
Közben vettünk egy közös házat. A ház az övé marad. Ki kell fizetnie a részem, de nincs miből. Így megegyeztünk,hogy amíg gyűjtögetek albérletre. (Vagy nagyobb összeghez jut.) Maradok.
Vannak még kiadásaink és együtt kényelmesebb, olcsóbb, mint egyedül.
Közös szabály, hogy ismerkedéskor (és később sem) hozhat egyikünk sem új partnert haza oda. Tehát én tudnék menni csak.
Gyerekünk nincs.
Tudom, ez nagyon bizarr. De tudnátok komolyan venni egy ilyen nőt aki így él féltékenykedés nélkül?
30N 34F
2022. jún. 14. 23:30
12/14 anonim válasza:
Nem, mert biztos, hogy az exe még kefélgeti.
13/14 anonim válasza:
Én így jöttem össze a párommal. Nekem nem volt hova mennem, mért fizettem volna albérletet, ha van egy fél lakásom? A felnőtt gyerekem is otthon lakott. Így én jöttem el, amikor komolyra fordult a kapcsolat.
14/14 A kérdező kommentje:
A párod ezt hogy élte meg? Mennyire tudta tolerálni?
2022. jún. 15. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!