Van olyan, aki Szombathelyről szívesen járna rock, metál stb. koncertekre, de mondjuk egyedül mégsem megy el?Szívesen ismerkednék ilyen emberekkel, és esetleg mehetnénk együtt.
Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 18:59
1/11 anonim válasza:
Ha visszaköltöznék Szhelyre szívesen. Nem tudom, hogy pl a Woodstock működik e még a Körmendin
2/11 A kérdező kommentje:
Végállomás Klubra gondolsz szerintem.
Most a járvány miatt nincs nyitva, de egyébként igen.
2020. máj. 21. 22:21
3/11 anonim válasza:
2 éve költöztem el. Egyedül én se mentem sehova pedig jó lett volna
4/11 anonim válasza:
Szia! Szombathely közelében élek. Milyen előadókat hallgatsz?
5/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Kamelot, Nightwish, Sonata, Stone Soure, Slipknot, Five Finger, Sodom, Lordi, Road, Csapda, Alvin, Moby Dick, Ossián, Pokolgép,
Csak pár ami, félálomban az újjamban volt
2020. máj. 22. 00:16
6/11 anonim válasza:
Én is helybéli vagyok. Szeretem a magyar klasszikusokat és az underground metál bandákat is mint pl. Dwf, ezenkívül még kedvelem az alter zenét is. 16F
7/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha hasonló korosztály, engem érdekelne.
8/11 A kérdező kommentje:
34
2020. máj. 22. 05:36
9/11 anonim válasza:
én is Szombathely, de nem érdekel ez a stílus annyira
10/11 A kérdező kommentje:
9# kár:(
Fiú, lány?
Akkor milyen stílus jön be?
2020. máj. 23. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!