Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak azok a férfiak, akik azért ismerkednek párkapcsolatban élő nőkkel, mert azt gondolják, hogy biztosan fogamzásgátlót szednek és így elhanyagolható az óvszer használata?
Szerintem ezek a férfiak buták!
Sokaknak nem esik le, hogy az óvszer nemcsak a nem kívánt terhességet előzi meg, hanem megannyi nemi betegségtől is óv!?
Honnan tudhatja a férfi, hogy a nő rajta kívűl nem fekszik még össze néhány pasival a párja mellett, ha vele is megteszi?
Ez hülyeség, gondolom ezt te találtad ki.
Attól, mert szed fogamzásgátlót, még kell a gumi és elvárják a nők is, hiába van bogyó.
Tapasztalatból mondom, mert engem kifejezetten a foglalt nők izgatnak.
Minden válasszal egyetértek, de a kérdésedben leírtak valószínű,hogy részben fedik a választ is. Sokan bizonyára ezt gondolják.Annak ellenére,hogy ez nem törvényszerűen így van bármelyik részről.
Nekem volt szeretői kapcsolatom -nem vagyok büszke rá-, és egyikünk se gondolta azt,hogy mert fogamzásgátlót szedek ne lenne szükséges az óvszer.Később már amikor jobban megismertük egymást a megszakításos módszer is előfordult, de +ban mindig védekeztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!