Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy csaj 23 évesen azért utasít el mert még nem akar komoly kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Komoly szándékkal akartam volna őt megismerni de ő eléggé bunkón lekoptatott. Össze vissza fiúzik, bulizik minden hétvégén. Szerintem 23 évesen ez már fura, valamennyire már komolyodni kéne ennyi idősen. Az ilyen csajok is megváltoznak előbb utóbb, vagy ők már ilyenek maradnak?2022. nov. 30. 20:40
21/23 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Teljesen normális,hogy egy fiatal nő bulizik és kiéli magát.
Szerintem te írjál rá inkább az #5 #19 és # 20 válaszolóra.. És ha szerencséd van, még olyan begyöpösödöttek és életuntak is mint te. Ha már hasonló az ízlésetek.
22/23 anonim válasza:
#21 Nem is tudom mit várnak...23 évesen még amúgy is tanul az ember, vagy épp hogy akkor kezd el dolgozni. Vagy mit kellene csinálnia szerintük, szülni egy gyereket ennyi idősen?
23/23 anonim válasza:
#22 Az ilyen típusú ember (ez NEM személyes) csak annyit lát az életből hogy munka-babaváró-gyerek-házimunka-munka..Mondjuk egy olyan ember véleményére alapból nem adunk, sőt, még csak beszélgetésbe se kezdünk vele, aki úgy kezdi,hogy “bezzeg a nagyim idejében”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!