Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ha egy csaj 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy csaj 23 évesen azért utasít el mert még nem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Komoly szándékkal akartam volna őt megismerni de ő eléggé bunkón lekoptatott. Össze vissza fiúzik, bulizik minden hétvégén. Szerintem 23 évesen ez már fura, valamennyire már komolyodni kéne ennyi idősen. Az ilyen csajok is megváltoznak előbb utóbb, vagy ők már ilyenek maradnak?
2022. nov. 30. 20:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

"Nem akarok komoly kapcsolatot (veled)".

Szerintem nem érdemes várnod rá, más lesz nála a befutó!

2022. nov. 30. 21:32
 12/23 anonim válasza:
64%
23 évesen még korai elköteleznie magát. Bulizzon, élvezze az életet.
2022. nov. 30. 21:32
 13/23 anonim válasza:
88%
#11 Igen, ez olyan lepattintós szövegnek tűnik, párszor belefutottam én is ilyenekbe...
2022. nov. 30. 21:45
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek a #11-el.

Csak tőled nem akar semmit.

2022. nov. 30. 21:58
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
Ő döntese , ha nem tetszik , akkor keress olyat aki ebben a korban elköteleződne, nem is értem mi a hiszti , nem egymást keresitek tipikus esete.
2022. nov. 30. 22:11
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
Akármilyen indokkal elutasíthat, és akárhány éves koráig bulizhat.
2022. nov. 30. 23:05
 17/23 anonim válasza:
85%

Normális hát. Énis 23 vagyok. Semmi probléma nincs azzal, ha valakiben ennyi idősen még nem ég a vágy az otthonteremtésre és a családalapításra.Vagy ha még pár évig szabadelvűbben él. Arra nem gondoltál, hogy szimplán nem arra vágyik, hogy komoly kapcsolat címszó alatt egy férfi szaros alsógatyáit mossa vagy főzzön rá?

Sőt, van aki soha nem fog megváltozni, mert nem vágyik a sablon “kertes ház, férj/feleség, gyerek, cica-kutya” kombóra. És ettől nem lesz rosszabb ember mint bárki más. Saját élet saját döntés.

Te viszont csak simán le lettél koptatva, amin egy így megfogalmazott kérdés után itt szerintem senki nem lepődik meg.

2022. dec. 1. 00:00
 18/23 anonim válasza:
86%

Normális.

# 5 Te amúgy valami ifjú boomer vagy? Mert nem tudom elhinni, hogy 21.századi fiatal felnőtt így gondolkodjon😞

Ha csak mókás troll, akkor viszont elismerésem.

2022. dec. 1. 00:07
 19/23 anonim ***** válasza:
7%
Ha valakinek elbaxtak a neveleset gyerekkorban azzal mar nem lehet mit kezdeni..
2022. dec. 1. 00:07
 20/23 anonim ***** válasza:
18%
Örülj neki, h "megszabadultál" tőle.
2022. dec. 1. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!