Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy csaj 23 évesen azért utasít el mert még nem akar komoly kapcsolatot?
"Nem akarok komoly kapcsolatot (veled)".
Szerintem nem érdemes várnod rá, más lesz nála a befutó!
Egyetértek a #11-el.
Csak tőled nem akar semmit.
Normális hát. Énis 23 vagyok. Semmi probléma nincs azzal, ha valakiben ennyi idősen még nem ég a vágy az otthonteremtésre és a családalapításra.Vagy ha még pár évig szabadelvűbben él. Arra nem gondoltál, hogy szimplán nem arra vágyik, hogy komoly kapcsolat címszó alatt egy férfi szaros alsógatyáit mossa vagy főzzön rá?
Sőt, van aki soha nem fog megváltozni, mert nem vágyik a sablon “kertes ház, férj/feleség, gyerek, cica-kutya” kombóra. És ettől nem lesz rosszabb ember mint bárki más. Saját élet saját döntés.
Te viszont csak simán le lettél koptatva, amin egy így megfogalmazott kérdés után itt szerintem senki nem lepődik meg.
Normális.
# 5 Te amúgy valami ifjú boomer vagy? Mert nem tudom elhinni, hogy 21.századi fiatal felnőtt így gondolkodjon😞
Ha csak mókás troll, akkor viszont elismerésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!