Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a csiki-csuki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a csiki-csuki?

Figyelt kérdés

Pénteken randiztam egy pasival. Előtte pár hetet beszéltünk mielőtt találkoztunk. A beszélgetések normál mennyiségűek voltak - volt hogy egész nap írtunk, volt hogy szakaszosan ahogy ráértünk.

Pénteken miután hazaértem írtunk pár sort, hogy mindketten jól éreztük magunkat. Szombaton egész nap semmi. Nem vagyok a “mert ő a férfi, ő írjon” elv mellett, viszont úgy gondoltam, h “rajta a sor”. Nem jelentkezett. Ma este írt. Nagyon örültem neki, viszont csak pár sorig jutottunk, nem válaszolt aztán, pedig írta, h csak otthon ül, nem csinál semmi extrát, szóval még csak az sem, h elfoglalt. Online állandóan. Szerintetek?

Nem mondanám, h pánikolnék, csak ezt nem értem, h akkor miért írt vagy mi ennek a lényege? Szerintetek?

2022. nov. 27. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%
Ez általában akkor van, mikor nem jössz be neki annyira. Ne írj neki, hidd el ő sem fog keresni
2022. nov. 27. 19:42
 12/19 A kérdező kommentje:

A randit nem éreztem erőltetettnek, viszont nem is számoltam semmivel sem, azaz nem úgy mentem oda, h ebből mindenképp kapcsolat lesz. Ő csókolt meg (nem 1x az est folyamán), ő közeledett. Szándékosan nem kezdeményeztem. Nem írt tegnap sem, így szinte el is könyveltem, h oké, ez ennyi volt, nem gond, én jól éreztem magam még ha esetleg ő az igazat nem is meri megmondani.

Erre ma ír… Esküszöm, nem akarom bebeszélni, hogy biztosan bejövök neki, egyáltalán. Csak ha neki tényleg egy erőltetett randi volt az egész, mégis miért húz? Miért kell ezt? És erre szeretnék választ, h normális stílusban hogyan tudnám ezt megtudni Tőle, h ne úgy jöjjön le részéről, h én már biztos az esküvőt is tervezni kezdtem mert egyáltalán nem szerettem belé 😅

2022. nov. 27. 19:47
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
A párom pont ilyen volt mint te. Szakítottam is vele 3 év után. Teljesen megfojtott a szeretetével, sehova nem tudtam elmenni nélküle.
2022. nov. 27. 19:48
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Ne kérdezdősködj. Úgyis ködösíteni fog. Várj pár napot, és ha addig is vontatott, nem érzed, hogy őgy mennének a dolgok, ahogy kéne, akkor ereszd el a pasit.
2022. nov. 27. 19:50
 15/19 A kérdező kommentje:

10. Igen, ez volt Vele is. Nem bőbeszédű írásban, de rengeteg mindent elmondott a találkozón; a félresiklott kapcsolatait, hogy milyen helyeken járt, milyen célokat szeretne elérni 1 éven belül, tehát komoly dolgokról beszéltünk. Kötetlen beszélgetésnek éreztem. Elhangzott a “majd legközelebb” is.

Sorba vettem màr mindent, igen: hogy nem jöttem be neki, de akkor nem írt volna most sem. Akkor nem kezdeményezte volna állandóan ő a csókokat… Hmm, érdekes. Még most is úgy érzem, h teljesen rendben van ha ebből semmi sem lesz, viszont az jobb “tisztázni” szerintem 😊

2022. nov. 27. 19:52
 16/19 A kérdező kommentje:

13

Ahhoz képest, h milyen “kibírhatatlan” volt (szerinted), sokáig húztad vele. Tudod, mindenkiben van valami hiba, hidd el, benned is van olyan amitől más hanyat-homlok menekülne. 😊

2022. nov. 27. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom, azt írtad, hogy a randin egyszer sem kezdeményeztél te, és utána sem te írtál rá... nem lehet, hogy azt gondolja, túl passzív vagy, ami azt jelenti, hogy neked ő nem is jött be annyira és ezért ő is óvatosabb lett és most ő is kivár? Nekem kicsit olyan, mintha elmennétek egymás mellett.

Szerintem fogadd meg az egyik válaszoló tanácsát és most hívd el te valahová a srácot. A reakciójából tényleg minden ki fog derülni.

2022. nov. 27. 19:55
 18/19 A kérdező kommentje:

17: Ha hiszed ha nem, mielőtt olvastam a hozzászólásodat, a sajátomat néztem vissza, és ezen gondolkodtam el én is. H lehet én voltam túl visszahúzódó és lehet ő is várta, h jelentkezzek..

Köszönöm a válaszokat, a napokban szerintem kiderül, h mi lesz tovább.

2022. nov. 27. 20:00
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg egyszerűen csak lustizott ebben a nyomi időben a hétvégén és semmihez sem volt nagy kedve. Ne gondold (előre) túl.
2022. nov. 27. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!