Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kizáró ok lenne ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok lenne ismerkedésnél ha a nő csak 4 órában dolgozik?

Figyelt kérdés
Jelenleg csak egy 4 órában dolgozom. Nem vagyok lusta és nem várnám el senkitől,hogy eltartson, de sajnos nem sikerült eddig másik félállást találnom (aktívan keresek amúgy). Megismerkedtem egy férfivel a társkeresőn, aki ezért lenézett, flegmázott velem. Ez tényleg ennyire gáz???

2022. nov. 24. 22:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
A pasi gáz aha. :)
2022. nov. 24. 22:33
 2/18 anonim ***** válasza:
30%
Attól függ, hány éves vagy és mi a munkád. Ha abban a 4 órában szoftverfejlesztőként dolgozol otthonról svájci cégnek 15 ezres órabérrel, akkor nem gáz, ha meg WC-t pucolsz létminimumért, akkor gáz, mert konkrétan semmire nem vitted az életben.
2022. nov. 24. 22:34
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Ha szeretem a nőt, és jó nő, az sem érdekel, ha nem dolgozik.

Igaz, én FÉRFI vagyok.

2022. nov. 24. 22:52
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

2

mennyire lennél kiborulva, ha egy nyilvános wc takarítatlanul maradna, amit te is használnál (munkahelyeden, vagy bárhol, ami nem az otthonod)?

na látod!

azok, akik a wc-t takarítják, többek között a te szarodat meg hugyodat is, NEM lenézendők!

nem mindenkiből lehet programozó!

2022. nov. 24. 23:15
 5/18 A kérdező kommentje:
Egyet értek #4-sel. amúgy szerintem lényegtelen ebből a szempontból, hogy mi a munkám.
2022. nov. 24. 23:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
És Te, kérdező, összejönnél egy olyan pasival, akinek szintén 4 órás munkája lenne azonos jövedelemmel, mint a tiéd??
2022. nov. 24. 23:21
 7/18 A kérdező kommentje:
#6 Nem lenne probléma számomra
2022. nov. 25. 00:52
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha 4 órában többet keres mint egy férfi? Engem nem zavarna. 40f
2022. nov. 25. 04:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Átmeneti állapot esetén, avagy ha ebből fenn tudod tartani magad, engem se zavarna. Milyen végzettséged van, hogy csak 4 órás munkát találsz és mit dolgozol?
2022. nov. 25. 07:22
 10/18 anonim ***** válasza:
30%

Engem sem zavarna. Sőt. Én most nagyon örülnék neki, ha ilyen nőt találnék, mert akkor egymásra is jutna időnk.

Mostanában inkább a probléma, hogy nagyon sokat dolgozik mindenki, és az nem jó.

Elmegy reggel, és este ér haza holt fáradtan.

Na, az aztán a nagy kaland.

Ha én lennék a világ irányítója és vezére, én nemis engedném, hogy a nők dolgozzanak.

A férfiakat megfizetném duplán, oszt ennyi.

A nő, az várja haza a férjét, finom vacsorával, frissen, üdén, kellemes illattal, bizsergő puncival, csillapíthatatlan vágyakkal.

2022. nov. 26. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!